De krant die je leest van A tot Z
Donderdag 23 november, 2017

maandag 06 november 2017

Nieuws:

Advertentie: Anna de Kok Personal Training opent vestiging in Haren – lees meer…

Door: Redactie

Afgelopen woensdag 1 november opende Anna de Kok Personal Training de deuren van haar vestiging in Haren. Bij de gespecialiseerde privé sportschool kan men terecht voor personal training, personal yoga, voedingsadvies op maat en het Flowing Energy Programma. Naast de nieuwe vestiging aan de Rummerinkhof 4a in Haren heeft Anna de Kok ook een sportschool in het centrum van Groningen.

Anna de Kok is Personal Trainer, Beweeg & Leefstijladviseur en Life trainer. Anna: “In 2014 besloot ik om mijn eigen privé trainingsstudio te openen in Groningen. Het is de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt. Mijn team en ik hebben bij al bijna 500 mensen een bijdrage geleverd aan hun gezondheid en geluk. In Haren willen we nu ook via 1-op-1 training mensen begeleiden naar een gezonde geest in een gezond lichaam.”

Openhuis zaterdag 11 november

Op zaterdag 11 november vindt de feestelijke opening plaats. Tussen 14.00 en 17.00 is iedereen van harte welkom. Om de opening te vieren ontvangen de bezoekers zaterdag een waardebon, bij inlevering van deze bon geldt de eerste twee maanden een openingsaanbieding van 30%. Dit geldt bij het afsluiten van een trainingsabonnement van minimaal vier maanden. Anna: “In deze periode worden klanten persoonlijk begeleid door hoogopgeleide professionals met een schat aan kennis en ervaring. Personal trainers die naar de sporter luisteren en die de persoonlijke aandacht geven die nodig is om de gezondheid een boost te geven.”

anna-de-kok-website

Meer informatie is te vinden op www.annadekok.nl

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.