De krant die je leest van A tot Z
Donderdag 23 november, 2017

vrijdag 19 mei 2017

Nieuws:

Jan Siemerink speelt op tournooi Be Quick Tennis Haren

Door: Redactie

Richard Krajicek, Paul Haarhuis, Jacco Eltingh en Jan Siemerink. Ze worden in één adem genoemd als we het hebben over de gouden tennisgeneratie en de meest succesvolle spelers in de Nederlandse bijdrage aan het internationale toptennis. De tennisafdeling van Be Quick 1887 wist eerder deze week Jan Siemerink te strikken voor haar eigen Be Quick OPEN editie 2017. In zijn actieve carrière won Jan Siemerink bijvoorbeeld de ATP toernooien in Rotterdam en Toulouse. Hij bedwong wereldtoppers als Goran Ivanisevic en Patrick Rafter, zijn hoogste ranking was nummer 14 van de wereld. Afgelopen 10 jaar was hij coach van het Nederlands Davis Cup team, begin dit jaar opgevolgd door Paul Haarhuis.

Het toernooi zal van 26 juni tot en met 2 juli voor de zevende keer worden georganiseerd. Het heeft door haar toegankelijke karakter en goede sfeer ondertussen een grote aantrekkingskracht voor zowel recreatieve spelers, regionale toppers en de landelijke toppers van weleer. Eerder gaven Roland Garros finalist Martin Verkerk (ook ooit nummer 14 op de ATP ranking) en John van Lottum (zeer succesvol in het Nederlandse Davis Cup team en ooit nummer 62 van de wereld) al acte de présence.

De hele week zullen er interessante wedstrijden te zijn met een feestelijk en attractief omringend programma. Het finaleweekend op 1 en 2 juli zal dit jaar op de zaterdag van 16:00 tot 19:00 door Jan Siemerink worden opgeluisterd. Het toernooi is toegankelijk voor spelers niveau 3 tot en met 7. Je kunt je tot en met 19 juni nog opgeven via www.toernooi.nl. Wees er tijdig bij. Gezien de groeiende populariteit van het toernooi, de komst van Jan Siemerink en het maximale aantal te spelen wedstrijden in het weektoernooi, verwacht de organisatie een record aantal deelnemers en voortijdige overtekening.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.