De krant die je leest van A tot Z
Maandag 18 december, 2017

woensdag 11 oktober 2017

Nieuws:

Kopstaartbotsing Dilgtweg – lees meer

Door: Redactie

Vanochtend rond 9.00 uur was het druk in Haren. Op de Dilgtweg reden in de files enkele auto’s op elkaar, vermoedelijk omdat zij niet voldoende afstand hadden gehouden van hun voorganger.

de aanrijding gebeurde in de file die was ontstaan bij het oprijden van de Rijksstraatweg. De Dilgtweg laat in het spitsuur altijd een hectische confrontatie zien tussen scholieren op de fiets, automobilisten en taxibusjes die van de zorginstellingen en Mytylschool komen.

Er is materiële schade, er zijn geen gewonden.

okt38-aanrijding2

3 reacties

Kees zegt:

Men had voorafgaand aan de bouw vd school aan de kerklaan + nieuwbouw huizen het wegennet al moeten aanpassen. Zo is het een dikke bende! en dan te bedenken dat de mensen die dit in de portefeuille hebben, hiervoor geleerd hebben! Haha!

12 oktober 2017 om 13:15
Peter zegt:

De gemeente heeft tot op heden nog nooit bewezen bij welke nieuwe ruimtelijke ontwikkeling dan ook te hebben gekeken naar de verkeersafwikkeling…

13 oktober 2017 om 20:32
Ben zegt:

@Peter,
Fille en vertragingen om het verkeer te ontmoedigen zoals europa dat wenst. Gemeente heeft hier aan klaarblijkelijl wel gehoor gegeven als ik uw commentaar goed begrijp.

14 oktober 2017 om 19:49

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.