De krant die je leest van A tot Z
Maandag 18 december, 2017

dinsdag 10 oktober 2017

Nieuws:

Mignon sluit de deuren na 43 jaar – lees meer…

Door: Redactie

Na 43 jaar sluit damesmodezaak Mignon haar deuren definitief op 30 december a.s. Eigenaar Annelies Hoekzema, die in 1974 als winkeljuffrouw werd aangenomen door de toenmalige eigenaar, gaat met pensioen.

Mignon gaat de komende maanden uitverkoop houden. In Haren de Krant van 18 oktober een uitgebreider artikel over Annelies Hoekzema.

okt09-mignon-etalage

3 reacties

Marianne zegt:

Jammer dat deze winkel op houdt te bestaan. Is er al iets nieuws bekend over de nieuwe uitbater, huurder? Of krijgen we weer een leeg winkelpand in Haren. dat zou ik jammer vinden. Echter wel de realiteit. het centrum van Haren kent vele lege winkelpanden. Ik vrees met grote vreze dat de aanstaande nieuwbouw, op het plein wordt alles volgebouwd (dan heet het vast geen plein meer!), ook voor toekomstige leegstand gebouwd wordt. Dan wordt het leeg en donker in het centrum.

13 oktober 2017 om 16:07
Jannie zegt:

En nu ook al ENGEL DE BENGEL weg uit het centrum. Weer een winkel dicht. Wie wil er nog meer m2 winkelruimte bouwen in het centrum?
Het wordt stil in het centrum. De discussie over de ppeningstijden lijkt me achterhaald.
Van 09.00 tot 17.00 gewwon alles gesloten!

15 oktober 2017 om 14:40
Harenaar zegt:

Het wordt tijd dat vastgoedeigenaren inzien dat de waarde van winkelpanden door de concurrentie via internet sterk gedaald is. Als de huren in lijn komen met de winst die een winkelier kan verwachten, dan zitten er zo weer winkels in al die leegstaande panden.

16 oktober 2017 om 09:32

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.