De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 22 Mei, 2019

maandag 07 januari 2019

Nieuws:

Actueel: Oproep met nieuwe informatie over vermiste man – Zoeken in omgeving Onnen, Glimmen, Noordlaren

Door: Redactie

Er is nieuwe informatie over de vermissing van de heer R.J. Huter uit Haren. De politie heeft afgelopen zondag met honden het reukspoor van de heer Huter gevolgd vanaf Albert Heijn Haren. Daar werd hij 29 december om 10.00 uur voor het laatst gezien. De honden volgden een spoor langs de Onnerweg. Op de overweg heeft hij een pad tussen de spoorrails genomen en is langs de lijnwerkplaats richting Glimmen gegaan. Vanaf de overweg Hoge Hereweg is niet bekend wat hij toen heeft gedaan.

De familie van de heer Huter doet een dringend beroep op alle lezers in die omgeving: Zoek in schuren, bosjes, sloten en weilanden. Ook wordt gezocht naar de donkerrode damesfiets met zwart-wit geblokte fietstassen.Heeft u informatie, heeft u iets gevonden? Neem contact op met de politie: 0900-8844.

INFORMATIE
Het is bekend dat de heer Huter op 29 december 2018 omstreeks 10:00 uur bij de Albert Heijn in de Kerkstraat in Haren is geweest. Hierna ontbreekt ieder spoor. Het is niets voor de heer Huter om zolang niets van zich te laten horen, zegt de politie.

Signalement :
-blank
-175 cm
-normaal postuur
-grijs kort geknipt haar
– mogelijk brildragend
– stevige neus
-blauwe ogen
Kleding :
-groene jas
-spijkerbroek
-geruit overhemd met grijze trui
-bruine leren schoenen

1 reactie

InwonervanHaren zegt:

Die zoekslagen richting het oosten kunnen wellicht het meest eenvoudig met een goede drone gedaan worden. Helaas zelf heb ik zoiets niet tot mijn beschikking.

8 januari 2019 om 11:25

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.