De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 26 Juni, 2019

dinsdag 09 april 2019

Nieuws:

Advertorial: Voorlichtingsavond Mindfulnes op 17 april

Door: Redactie

Voorlichting Basistraining Mindfulness bij De Werkschuur

Veel ballen in de lucht? We zijn allemaal op zoek naar rust en ruimte. We werken ons een slag in de rondte om eindelijk ‘niets te hoeven’ op vakantie. Wil je ook wel eens af van dat eeuwige moeten, moeten, moeten? En rust vinden in je dag, tijdens je werk, en te midden van je drukke gezin? Niet alleen in de sauna of op vakantie? (Wist je dat vakanties trouwens ook door veel mensen als stressvol worden ervaren!) Mindfulness training helpt je erbij. Je leert iets wat je zelf kan doen, bij stress, onrust en bij veranderingen in je leven. Rust en ruimte te midden van drukte en onrust. Het kan. Je gaat door het oefenen met mindfulness vanzelf andere keuzes maken.

In mei start de Werkschuur in Glimmen in onze mooi gelegen cursusruimte weer nieuwe basistrainingen mindfulness.
In de voorlichtingsbijeenkomst kun je kennismaken met de theorie en de manier van oefenen. Ook kun je je vragen stellen aan Annetje Brunner, de trainer van De Werkschuur.

Tijd: woensdagavond 17 april om 19.30 uur. De voorlichting duurt een uur.
Plaats: Atelier ‘Aan het Zandpad’, Hoge Hereweg 27 9756 TG Glimmen.
Aanmelden via info@dewerkschuur.nl of 06-450.851.57.

De voorlichtingsbijeenkomst is kosteloos.
Als je niet naar de voorlichting kunt komen en wel belangstelling hebt voor deelname dan kun je je ook rechtstreeks aanmelden. De trainingen starten op 6 mei (maandagmiddag) en 8 mei (woensdagavond). Veel zorgverzekeraars vergoeden de mindfulness training deels. Daarnaast kunnen inwoners van Haren, Onnen, Noordlaren en Glimmen (de voormalige gemeente Haren) in 2019 bij De Werkschuur nog in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de gemeente. Bijvoorbeeld bij stress- en burn-out klachten of als je mantelzorger bent. Informeer naar de mogelijkheden. Meer informatie op www.dewerkschuur.nl

Annetje Brunner van De Werkschuur…

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.