De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 22 Mei, 2019

maandag 04 maart 2019

Nieuws:

Advertorial: Wiersma Bewind & Budget is ontstaan vanuit zingeving.

Door: Redactie

Bewindvoerder zijn is een verantwoordelijk en mooi beroep en in 2018 heb ik voor dit interessante werk gekozen als zelfstandig ondernemer in een franchise bij Bilanciobudget. Na bijna 20 jaar in de financiële sector te hebben gewerkt weet ik als geen ander hoe geld invloed kan hebben op je welzijn en gezondheid.
Beschermingsbewind en het beroep van bewindvoerder is de laatste tijd op verschillende manieren in het nieuws. Er is behoefte aan kwalitatief goede bewindvoerders. Belangrijk, want er zijn maar liefst 1,4 miljoen mensen in Nederland die schulden hebben en veelal vanuit schaamte geen hulp durven te zoeken.

Hoe kan ik u helpen?
Heeft u hulp nodig bij het beheren of onder controle krijgen van uw geldzaken? Ik help u graag! Door mijn jarenlange ervaring op maatschappelijk en financieel gebied, ben ik in staat om complexe financiële situaties snel weer inzichtelijk te maken én onder controle te krijgen. Professioneel, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Voor mij is wederzijds vertrouwen en het maken van duidelijke afspraken met u belangrijk. Dan kunnen wij op een transparante manier samenwerken om het gewenste einddoel te bereiken.

Voor wie is beschermingsbewind en budgetbeheer?
Beschermingsbewind is voor mensen die vanwege fysieke of mentale gesteldheid de financiën niet zelf kunnen regelen. Bij beschermingsbewind krijgt u, door een kantonrechter, een bewindvoerder toegewezen om uw financiële belangen te behartigen. Bij budgetbeheer stelt u, op vrijwillige basis, iemand aan voor de verzorging van uw financiën.
Meer informatie?

Heeft u belangstelling of wilt u vrijblijvend kennismaken? U kunt contact opnemen met Stephan Wiersma via assen@bilanciobudget.nl of neemt u een kijkje op de website www.wiersmabewindbudget.nl.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.