De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 19 April, 2024

zondag 15 december 2013

Nieuws:

Bakkerij Haafs bakt beste oliebollen en appelbeignets

Door: Redactie

Bakker Wilfred Haafs is er weer klaar voor: de verkoop van oliebollen in Haren in de dagen voor oudjaar. Om in de stemming te komen deed Haafs weer mee aan de landelijke vakwedstrijden en daar werden zijn oliebollen en appelbeignets als lekkerste beoordeeld door de vakjury. Vorige jaar was Haafs tweede geworden.

Alle Echte Bakkers konden de afgelopen weken hun oliebollen laten keuren in Wageningen. Gildemeester Chris Scholtens keurt en beoordeelt de inzendingen op onder andere kleur, vorm en natuurlijk smaak. Uit het keuringsrapport van Haafs blijkt dat deze oliebol een zeer goede oliebol is met een korte afbeet en een frisse smaak. Scholtens: “Dat zijn de belangrijkste eigenschappen voor de consument en daar scoort Haafs het beste op. Wilfred wil altijd graag de beste zijn, maar hij mag zeer tevreden zijn met deze knappe prestatie. De verschillen aan de top zijn zeer klein en het is echt specialistenwerk. Dus complimenten!”

Oliebollenfeest
Het wordt weer een fantastisch oliebollenfeest in Haren. “Vanaf de vrijdag na Kerst staat de grote oliebollentent weer voor de winkel, er is glühwein en muziek en ik weet zeker dat we heel Haren en omgeving kunnen laten genieten van super lekkere oliebollen en appelbeignets.”

 

1 reactie

Anita zegt:

Verdiend gewonnen. Gefeliciteerd, Wilfred en medewerkers!
Ik sta er Oudejaarsdag graag weer voor in de rij.

Wilt u reageren?




Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Gemeente wil vreemdparkeren in woonwijken ontmoedigen. Bent u het daarmee eens?

Ga naar het Poll archief