De krant die je leest van A tot Z
Maandag 24 Juni, 2019

dinsdag 12 februari 2019

Nieuws:

Dinsdag 15.00 uur: Lichaam gevonden in water van Winschoterkade in stad (met updates)

Door: Redactie

Rond 15.00 uur is een overleden persoon aangetroffen in het water van de Winschoterkade in de stad Groningen. De politie heeft de vindplaats afgezet en doet onderzoek. Het lichaam wordt straks geborgen. De gedachten gaan direct uit naar de vermiste Rob Huter uit Haren, maar er is nog geen enkele aanwijzing dat hij de persoon is die nu is aangetroffen. Later meer info.Lees verder onder kaart.

 

De politie zegt 15.30 uur: Hulpdiensten aanwezig aan de Winschoterkade in #Groningen Daar is een overleden persoon in het water aangetroffen. Omgeving is afgezet en wij starten onderzoek naar de identiteit en de toedracht.

Update 15.48 uur: De politie heeft geen aanwijzingen dat het om een misdrijf zou gaan. Toch wordt de locatie eerst behandeld als een plaats delict. Foto boven: Haren de Krant/112Haren

Update 16.34 uur: Het lichaam wordt dadelijk uit het water gehaald.

Update 16.40 uur: De persoon is inmiddels uit het water gehaald en wordt naar het mortuarium gebracht voor identificatie. Nadere berichtgeving volgt hier.

Update 17.20 uur:  Bouwvakkers die aan het werk waren nabij de kade hebben de politie gewaarschuwd. Zij zagen  rond 15.00 uur een lichaam in het water drijven. Het is nu nog niet duidelijk of de vermiste persoon op deze locatie in het water is geraakt of elders in de stad. 

Update 19.10 uur: De man die uit het water is gehaald is Rob Huter uit Haren. Nadere berichtgeving elders op deze website.

Foto onder: J. Lameris Haren de Krant/112Haren

Hulpdiensten op het doodlopende stukje vanaf de Radesingel naar het  water van de Oosterhaven.

Geen reacties mogelijk