De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 26 Juni, 2019

dinsdag 01 januari 2019

Nieuws:

Tumult in het dorp. Glimmen (9756 AK) wordt in één klap rijk met prijs PostcodeKanjer. Update 19.15 uur!

Door: Redactie

Vandaag is bekendgemaakt dat de PostcodeKanjerprijs in Glimmen is gevallen op de postcode 9756. De totale waarde van de prijs, die wordt verdeeld onder deelnemers, bedraagt bijna 54 miljoen.

Deelnemers uit het winnende postcodegebied (vier cijfers en twee letters) verdelen in totaal 26,95 miljoen euro. Deelnemers uit de winnende wijkcode (de eerste vier posities van de postcode) verdelen met elkaar de andere 26,95 miljoen euro. Foto boven: 112Haren/Haren de Krant. De truck rijdt Glimmen binnen (rond 18.00 uur).

Postcode Loterij Miljoenenjacht
Rond 19.00 uur op 1 januari wordt in RTL Boulevard bekendgemaakt op welke volledige postcode de grootste prijzen vallen. Wie deze deelnemers zijn, zal vanavond in de Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien zijn. Het dorp loopt nu uit, zie foto’s. Ook Martijn Krabbé en Caroline Tensen zijn al gesignaleerd.

Update 19.15 uur: De presentatoren Caroline Tensen en Martijn Krabbé hebben zojuist bekendgemaakt dat de prijzen zijn gevallen in het gebied 9756 AK. Dat is vooral de Rijksstraatweg vanaf  huisnummer 114 tot  de brug over de Drentsche Aa.

Rond 22.00 uur wordt op RTL 4 bekendgemaakt op welke adressen de miljoenen vallen.

Beukenlaan, Glimmen, drukte van belang. Het dorp loopt uit.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.