De krant die je leest van A tot Z
Maandag 24 Juni, 2019

donderdag 03 januari 2019

Nieuws:

Informatie over podiumshow vrijdag in Glimmen

Door: Redactie

Aanstaande vrijdag 4 januari organiseert de Postcode Loterij het Kanjerfeest. Tijdens dit feest, met optredens van meer Jeroen van der Boom en Anita Meyer, maakt de Loterij bekend wat de hoogte is van het gewonnen bedrag per lot met het maximaal aantal Kanjerpunten. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld presenteert het Kanjerfeest.

Tijd en locatie
Het feest vindt plaats op het parkeerterrein van v.v. Glimmen. Het programma begint om 16.40 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Het feestterrein gaat open vanaf 16.15 uur. Alle inwoners uit Glimmen zijn welkom en de toegang is gratis.

Live op televisie
De onthulling van het gewonnen bedrag is live te zien in het televisieprogramma 5 Uur Live, van 17.00-18.00 uur op RTL 4.

PostcodeKanjer
Op nieuwjaarsdag viel de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro op de postcode 9756 AK in het Groningse Glimmen. Vijf winnaars die meespelen met de winnende postcode verdeelden 26,95 miljoen euro en zijn dankzij de geldprijs in één klap multimiljonair. De andere helft van de PostcodeKanjer wordt verdeeld onder alle andere deelnemers die meespelen in het winnende postcodegebied 9756.

Verdeling van de prijzen
De verdeling van de 26,95 miljoen euro is afhankelijk van de hoeveelheid verkochte loten in de wijk en gebeurt op basis van het aantal Kanjerpunten die in het afgelopen jaar zijn opgebouwd. Hoe langer een lot meespeelde in 2018, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Lees hier meer informatie over Kanjerpunten.

Foto: Roy Beusker Fotografie.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.