De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 22 Mei, 2019

woensdag 07 november 2018

Nieuws:

Mariska Sloot zou wethouderschap in Stad wel zien zitten

Door: Redactie

In een vraaggesprek met RTV Noord heeft Mariska Sloot uit Haren laten doorschemeren, dat ze eventueel wel wethouder zou willen worden in de nieuwe Gemeente Groningen. Ambitieus is zij zeker, hoewel het wethouderschap in Haren geen groot succes is geworden. Sloot stapte immers vroegtijdig uit het College, omdat zij het niet eens was met de ‘fusiekoers’ van Haren. Toch omschrijft zij het wethouderschap als ‘een prachtig ambt’ waarvoor ze in de Stad niet zou weglopen.

In hetzelfde gesprek zegt Sloot er begrip voor te hebben, dat zij bij Stad en Ommeland niet op de eerste plek van de kieslijst is terechtgekomen.

8 reacties

Les cheveux zegt:

God here bewaar ons, laat deze dame a.u.b. geen functie als wethouder gaan bekleden.

7 november 2018 om 12:34
inwonervanharen zegt:

Sorry hoor, eerst tegen de fusie plannen zijn en dan wel maar al te graag in de nieuwe gemeenteraad willen?

7 november 2018 om 12:55
WdH zegt:

Laat dit alsjeblieft geen waarheid worden! Dan nog liever Bassie en Adriaan als wethouder. Mevrouw Sloot is destijds door veel geschreeuw vanuit de oppositie als wethouder in het zadel geholpen, waarna vier jaar radiostilte volgde in plaats van politieke slagvaardigheid. Het spreekwoordelijke weinige wol werd dus aan het eerste deel van het gezegde toegevoegd. Vervolgens opstappen uit het college wegens onvrede tegen de fusie, maar nu deze een feit is wel weer aan het roer willen staan. Het lijkt wel een echte politica: draaien en meewaaien met alle winden, bah!

7 november 2018 om 18:37
Dik koning zegt:

Heintje Davids, onze wegloper als het er op aan komt, weer terug in de politiek? Aanfluiting! Kan iemand deze dame tegen zichzelf in bescherming nemen? Kan mij voorstellen dat Groningen hierdoor alsnog afziet van een fusie met Haren haha!

7 november 2018 om 18:39
Zwelgje zegt:

Door een chronisch gebrek aan zelfkennis en overschatting van haar eigen vaardigheden heeft deze voormalig wethouder van Haren in haar portefeuille niets klaar gespeeld en zogenaamd stoer gedaan door af te treden. Nu denkt zij dat ze bekwaam is om wethouder van een vijfde stad van Nederland te worden. Wie helpt haar uit haar zelfoverschatting. Zij is uw stem niet waardig!

7 november 2018 om 23:36
Kiezer zegt:

Mevrouw Sloot zou prima een wethouderspost in Stad kunnen vervullen. Mevrouw Sloot is standvastig,
recht door zee en communicatief goed vaardig en zou dus zeer goed de belangen van haar kiezers kunnen
behartigen.

8 november 2018 om 10:23
Antoine zegt:

Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat het theaterstukje dat mevr. Sloot en de haren de afgelopen jaren hebben opgevoerd, volledig in het teken heeft gestaan van haar zelfpromotie. Toen ze besmet dreigde te raken met een ongewenste uitkomst, gooide ze de handdoek in de ring. Hoezo standvastig?

8 november 2018 om 11:20
Don zegt:

@kiezer:
Welke kiezers bedoelt u? Die van GVH? In de nieuwe gemeente? Laat me niet lachen.

12 november 2018 om 23:18

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.