De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 26 Juni, 2019

dinsdag 25 september 2018

Nieuws:

Medewerkers crematorium in het nieuw

Door: Redactie

Veel Harenaars komen in het crematorium van Yarden in Groningen. Zij zullen het personeel in een nieuwe outfit ontmoeten, laat manager Suzanne Veenstra weten.

De medewerkers van crematorium Groningen gaan sinds 10 september gekleed in nieuwe, eigentijdse bedrijfskleding. Bijzonder is dat de medewerkers intensief betrokken waren bij het nieuwe ontwerp. Hun ervaringen op het gebied van draagcomfort en functionaliteit hebben een belangrijke rol gespeeld in het ontwerpproces. Ruim 700 Yarden- medewerkers worden in een nieuw tenue gestoken door Oger Corporate Fashion Statements.

Draagcomfort en functionaliteit Yarden en Oger hebben nauw samengewerkt om een nieuw kledingpakket te ontwerpen en samen te stellen. Suzanne Veenstra-Riegen, locatiemanager: ”Onze mensen weten als geen ander dat kleding waarin je je goed voelt, bijdraagt aan een positieve uitstraling. We vinden het belangrijk dat nabestaanden zich bij ons op hun gemak voelen. De ervaringen van onze medewerkers zijn meegenomen in het kledingontwerp. Naast uitstraling is ook rekening gehouden met draagcomfort en functionaliteit.”
Passend bij gelegenheid en functie De nieuwe kledinglijn is ingetogen maar eigentijds. Uit een selectie van kleuren en motieven zijn aubergine in combinatie met zwart de primaire hoofdkleuren geworden, met zachtroze bloemmotieven voor de dames als ondersteunend accent. De kleurencombinatie sluit aan bij de huisstijl van Yarden. De medewerkers kunnen voor verschillende momenten een passend tenue samenstellen, afhankelijk van de gelegenheid en de functie.

Betekenisvol ondernemen Yarden stelt naast goede service ook hoge eisen aan kwalitatieve, duurzame kleding. De uitvaartorganisatie heeft betekenisvol ondernemen hoog in het vaandel staan en wil zoveel mogelijk samenwerken met partners die duurzaam werken. Oger werkt volgens de ISO 9001 norm en is bewust bezig met de processen en de inzet van productiekanalen. Dit staat garant voor bewust en duurzaam ondernemerschap.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.