De krant die je leest van A tot Z
Maandag 24 Juni, 2019

maandag 07 januari 2019

Nieuws:

Netwerken op Harense schaal: Open Coffee viert lustrum

Door: Redactie

In januari 2014 vond de eerste Open Coffee Haren netwerkbijeenkomst plaats. Nu 5 jaar later is het uitgegroeid tot een succesvol netwerkbijeenkomst die bij menig ondernemer in Noord-Nederland bekend is. Op 17 januari wordt dit eerste lustrum gevierd met een inspirerend dagevenement bij De Tiehof in Onnen.

Programma
De dag is gevuld met inspirerende (interactieve) presentaties, workshops, een netwerklunch, inspiratiesessies, netwerkborrel en meer. Het doel is om deelnemers meer uit hun bedrijf te halen en elkaar te versterken. Het volledige programma is te vinden op www.opencoffeeharen.nl/5jaar

Voor wie
Het evenement is openbaar en wordt georganiseerd voor ondernemers en ondernemende enthousiastelingen, net als de bijeenkomsten. Om deel te nemen aan dit evenement is dus geen lidmaatschap nodig en je hoeft ook niet eerder op een bijeenkomst geweest te zijn. Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich opgeven. Er komen mensen die een eigen bedrijf gaan starten of al jaren ondernemen. Er komen zzp-ers en ondernemers die een klein team in dienst hebben. De deelnemers komen uit de wijde omgeving.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de bijeenkomst inclusief lunch en borrel is € 40. Aanmelden kan via www.opencoffeeharen.nl/5jaar

Achtergrondinformatie
Netwerkbijeenkomsten zijn er in veel verschillende vormen en maten. Ieder met zijn eigen kenmerk en gasten. Open Coffee zijn openbare netwerkbijeenkomsten. Dat wil zeggen er is geen lidmaatschap en je hoeft je voor de (gebruikelijke) maandelijkse bijeenkomsten niet op te geven, iedereen kan en mag er heen. Het is dan ook een laagdrempelige manier van netwerken.
De bijeenkomsten zijn elke derde donderdagochtend (9.30 tot 11.30 uur) van de maand bij De Tiehof in Onnen. Open Coffee is een landelijk concept met lokale initiatieven. Bij ontvangst betaalt men € 5 entree en krijgt daarvoor een presentatie of rondleiding en de mogelijkheid om netwerkcontacten op te doen onder het genot van koffie en thee. Bent u geïnteresseerd om een keer te komen? Bij deze de gegevens voor u op een rijtje:

Wat: Open Coffee Haren, openbaar netwerkbijeenkomst
Waar: De Tiehof, Bakkerweg 4, Onnen
Wanneer: Elke 3e donderdag van de maand, v.a. 9.30 uur tot 11.30 uur
De eerstvolgende bijeenkomsten na het lustrumevenement op 17 januari zijn: 21 februari, 21 maart en 18 april.
Bijzonderheden: 10.00 uur korte presentatie/interactieve sessie
Kosten: € 5,- inclusief koffie en thee

Meer informatie kunt u vinden op www.opencoffeeharen.nl

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.