De krant die je leest van A tot Z
Zaterdag 23 februari, 2019

dinsdag 15 mei 2018

Nieuws:

Open Training damesvoetbal Be Quick 17 mei

Door: Redactie

De damesteams van Be Quick kunnen nog wel wat nieuwe aanwas gebruiken. Belangstellenden kunnen op donderdag 17 mei om 18.30 uur meedoen met een “Open Training”. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor een gezellige derde helft.

Damesvoetbal bij Be Quick betekent vooral lekker voetballen bij een leuke club. Dames/meisjes, iedereen is van harte welkom

3 reacties

Frederik de boer zegt:

Jarenlang wilde de good-Old hier niks van weten net als van de zaterdagtak. Men is hier veel te laks in geweest. Kijk naar de meiden / damesafdeling van Gorecht, op dit moment booming-business! Inmiddels is het de vraag of men zelfs op zondag nog wel genoeg spelers heeft voor een Zo2.

16 mei 2018 om 19:46
jan de boer zegt:

Voetballen voor dames/meisjes heeft bij BQ vertraging opgelopen door het langdurige renovatieproject van de kleedkamers. Ondertussen probeert men een inhaalslag te maken. Er voetballen veel meisjes in jongensteams en dat gaat over het algemeen prima. Het damesteam is nu ruim een jaar actief en er het is de bedoeling om volgend seizoen met 2 teams in competitieverband uit te komen.
Uw opmerking over het zaterdagvoetbal slaat nergens op. Nu zijn 5 elftallen actief, volgend jaar 6. Zaterdag 1 speelt in de derde klasse in de subtop en zaterdag 2 is 2x op rij kampioen geworden.
Het zondagvoetbal staat inderdaad onder druk, maar het is nog niet zeker om komend jaar een 2e elftal wordt ingeschreven. Be Quick 2 is de laatste 10 jaar 9x kampioen geworden van de hoogste reserveklasse. De uitdaging in deze competitie is hiermee verdwenen.
De Be Quick jeugdopleiding staat in de top 3 van nederlandse amateurclubs.

17 mei 2018 om 12:48
Frederik de boer zegt:

Wat een kul-argument! Door de renovatie!? BQ had ook wel een aantal kleedkamer- units kunnen plaatsen, was zo opgelost..
Pas sinds kort is men tot inkeer gekomen mbt de zaterdag-tak. En als men echt ambitie heeft, doe je in de beslissende fase een beroep op een aantal a-jeugdspelers
Maar goed het wordt inmiddels mooi druk op de esserberg op de zaterdagen.

18 mei 2018 om 09:02

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.