De krant die je leest van A tot Z
Zaterdag 23 februari, 2019

dinsdag 10 juli 2018

Nieuws:

Oud-burgemeester Janny Vlietstra (PvdA) stemde voor de fusie

Door: Redactie

In haar rol als lid van de Eerste Kamer heeft Janny Vlietstra voor de herindeling van Haren gestemd. Bij de hoofdelijke stemming klonk uit haar mond ‘voor’.

Vlietstra was tijdelijk burgemeester, nadat Bertus Fennema het ambt had neergelegd. Zij maakte in 2013 het eerste fusiebesluit van de gemeenteraad in Haren mee, maar ook de nieuwe strijd daarna. Ze heeft altijd ontkend met een ‘opdracht’ naar Haren te zijn gestuurd. Ze was er niet op uit om Haren de fusie in te leiden, zo herhaalde ze vandaag bij RTV Noord.

CvdK Max van den Berg en burgemeester Janny Vlietstra.  

3 reacties

Leo Nederpel zegt:

Ach, die Janny Vlietstra. Dat Pieter van Veen in 2015 ingreep in de politie- en maatschappelijk werk organisatie binnen Haren toont wel aan dat ze vaker verkeerde keuzes maakt, er niets van snapt, laat ringeloren of zich al dan niet tegen beloning laat sturen. Het verlenen van vriendendientjes en zakkenvullen, zo las ik pas weer in mijn krant, dáár blijken PvdA’ers best wel goed in.

11 juli 2018 om 19:35
bert zegt:

Beste Leo,

De hele wereld lijkt wel tegen jou. Ik heb met je te doen…

12 juli 2018 om 07:13
jopie zegt:

… Het verlenen van vriendendienstjes en zakkenvullen, zo las ik pas weer in mijn krant, dáár blijken PvdA’ers best wel goed in…. LOL niet alleen de PvdA, maar volgens mij alle partijen….

12 juli 2018 om 09:24

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.