De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 22 Mei, 2019

dinsdag 05 maart 2019

Nieuws:

PlasBossinade organiseert het juridisch congres voor Noord-Nederland

Door: Redactie

PlasBossinade organiseert op vrijdag 5 april 2019 voor de vierde keer PlasBossinade Legal Updates, het juridisch congres voor Noord-Nederland. Omdat we juridische updates willen geven waar ondernemers, organisaties en instellingen echt iets aan hebben, staat deze keer hun juridische vraag centraal. Het thema is ‘Stel je vraag en pak je kans!’

Programma
PlasBossinade Legal Updates 2019 in MartiniPlaza start met een plenaire inspiratiesessie geleid door oud-schaatser, trainer en ondernemer Mark Tuitert. In zijn verhaal legt hij een duidelijke link tussen de topsport en het ondernemerschap door het uitlichten van thema’s als teamwork, doelmatig werken, (persoonlijk) leiderschap en omgang met tegenslagen. Na het plenaire deel schuiven deelnemers aan bij twee tafelsessies en kan men daarnaast continu terecht bij verschillende juridisch professionals voor antwoorden op juridische vragen.

Interesse en meer informatie

Voor meer informatie over het inhoudelijke programma van PlasBossinade Legal Updates 2019 en/of kosteloos aanmelden kijk op www.plasbossinade.nl/legalupdates.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.