De krant die je leest van A tot Z
Zaterdag 20 oktober, 2018

woensdag 10 januari 2018

Nieuws:

Het ‘Rondje Haren’ krijgt vorm – lees meer…

Door: Redactie

Het Dorpsfonds Haren spant zich in om Haren te vermarkten en gebruikt daarvoor de belangrijkste kenmerken van deze gemeente als blikvangers: winkels, wonen, groen. In het centrum van Haren worden deze dagen markeringen geplaatst, die het (winkel)rondje Haren symboliseren.

De verlichte bordjes staan in een cirkel, waarop een bankje. De markeringen worden dus niet alleen visueel, maar ook functioneel. Ze worden op dit moment geplaatst op o.a. Rijksstraatweg, Raadhuisplein, Brinkhorst, Kerkstraat. Vandaag is begonnen met de plaatsing.

6 reacties

Antoine zegt:

En nu maar hopen dat nietsvermoedende bezoekers niet denken dat Haren een metrostation heeft… Best wel lelijke palen trouwens, maar niet zo lelijk als de absurd grote bloempotten die als paddenstoelen uit de grond zijn geschoten. Vooral in de spookachtige lege Brinkhorst is dat geen gezicht.

10 januari 2018 om 10:30
faceplant zegt:

Harens rondje, Harener rotonde ?? Tijd om een creatieve geest in dienst te nemen.

10 januari 2018 om 14:56
Daphne zegt:

Wat een onwijs lelijke dingen!
Het heeft totaal geen toegevoegde waarde voor het centrum, het straatbeeld van Haren wordt er alleen maar lelijker van! Ziet er echt niet uit, en als je dan weet wat dit heeft gekost…. En waarom?!

11 januari 2018 om 00:15
Jorik zegt:

Dorpsfonds? Wat is dit voor onzin.. het ziet er werkelijkwaar niet uit. Het past totaal niet in het centrum van Haren. Waarom ook? Dit moet mensen naar het centrum trekken? Een rondje van 2 minuten lopen en daarbij 4 keer op een bankje gaan zitten met een lichtgevende paal boven je hoofd? Wat een onzin en geld verspilling. Kon met dit geld niet een aantal maanden gratis parkeren worden geregeld, daar hebben de ondernemers ook nog wat aan.

11 januari 2018 om 21:27
Sandra zegt:

Echt ontzettend lelijke dingen.Waarom is dit nodig?Vermarkten? Weer een nieuw woord geleerd.

11 januari 2018 om 22:09
Herald zegt:

Het slaat helemaal nergens op. Het ziet er niet uit….ik begrijp het ook niet. Dorpsfonds…nooit van gehoord. Niemand heeft om die dingen gevraagd. Weg met die afgrijzelijke groene objecten aub.

11 januari 2018 om 22:34

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.