De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 26 Juni, 2019

maandag 07 januari 2019

Nieuws:

Stamppot Buffet van Word Servants op 19 januari

Door: Redactie

Ook dit jaar organiseert World Servants Haren een stamppotbuffet. De gezellige maaltijd met heerlijke stamppotten zal dit jaar op zaterdag 19 januari in de Mellenshorst aan de Waterhuizerweg 36 in Haren worden gehouden.

Er zijn twee sessies, één om 17:00 uur en één om 19:00 uur. Hier kunt u genieten van onbeperkt stamppot met heerlijke gehaktballen en rookworst. De prijs is € 15,- per persoon en € 10,- voor kinderen onder de 12 jaar, beide exclusief drankjes. Het is belangrijk om u van te voren aan te melden, dit kan via www.wsharen.nl of door te bellen op 06 25 18 13 89.

Met de opbrengst van onder andere dit stamppotbuffet gaan 10 jongeren naar Malawi om een school te bouwen. Malawi is één van de armste landen in de Wereld. Met deze school gaat World Servants in de zomer van 2019 bouwen aan verandering.

De afgelopen jaren heeft World Servants ook stamppotbuffetten georganiseerd. Dit waren altijd gezellige en smaakvolle evenementen. Ook dit jaar gaan de World Servants er in de Mellenshorst een groot succes van te maken!

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.