De krant die je leest van A tot Z
Zondag 19 Mei, 2019

maandag 14 januari 2019

Nieuws:

Wie heeft informatie over de extreem angstige hond rond Friescheveen?

Door: Redactie

Oproep van Josje Buis:

Sinds enkele weken loopt er in de omgeving van Paterswolde een zeer angstig, zwart, half-langharige hond rond. Duidelijk de weg kwijt. Omgeving: Eerst het Kluivingsbos/Schelfhorst maar nu recent Industrieweg en de ijsbaan en rond Friescheveen in Haren.

Samen met de dierenambulance Groningen proberen wij de hond te lokken naar een vangkooi die in de omgeving waar hij nu het meest gesignaleerd wordt. Deze kooi wordt om de twee uur gecontroleerd. Ons verzoek is in de omgeving de rust te bewaren en uw hond aangelijnd te houden (om te voorkomen dat hij in de kooi terecht komt).
De hond is zo extreem angstig dat hij juist weg zal rennen als u de hond wilt benaderen, het is al vele keren geprobeerd en werkt helaas averechts. Voorkomen moet worden dat hij (of zij) richting de snelweg rent. Mocht u deze hond zien of weet u van wie hij is, wilt u dan contact opnemen met Roos van “Waar is Onze Angel”? Tel: +31 6 27898379.

Een whatsapp bericht sturen kan ook natuurlijk. Daarnaast is ook hulp nodig bij het checken van de vangkooi, iedere twee uur, dag en nacht. Aanmeldingen kunnen op hetzelfde nummer via de WhatsApp of telefonisch.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.