De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 26 Juni, 2019

maandag 01 oktober 2018

Nieuws:

Wie wil zich voorbereiden op de 4 Mijl? Doe mee aan de testloop 3 oktober.

Door: Redactie

Hardloopgroep Haren Loopt zorgt dat het parcours voor de Testloop 4 Mijl op woensdag 3 oktober er weer perfect bij ligt. De testloop, georganiseerd door de hardloopgroepen Haren Loopt en ATC’75, start net als voorgaande jaren bij het watertappunt op de kruising van de Boerlaan en de Lutsborgsweg.

Vanaf 16.45 uur is er een warming-up, onder leiding van kinderfysiotherapeut Marloes Meurs. Om 17.00 uur lost niemand minder dan Thijmen Kupers, meervoudig Nederlands kampioen op de 800 meter, het startschot.

Aan de testloop doen jaarlijks zo’n honderd kinderen, scholieren, ouders en andere volwassenen mee. Wil jij checken of je klaar bent voor de 4 Mijl op 14 oktober? Kom dan op 3 oktober naar de testloop en doe mee! Je hoeft je niet van tevoren op te geven. Tijdens de testloop wordt een bijdrage gevraagd in de collectebus voor het goede doel van de 4 Mijl dit jaar: het Transplantatiecentrum van het UMCG. Door mee te doen en bij te dragen ben je zelf gezond bezig én vergroot je de kansen van zieke mensen op een gezond en actief leven.

Wat: testloop 4 Mijl
Wanneer: woensdag 3 oktober 2018 vanaf 16.45 uur
Waar: watertappunt kruising Boerlaan-Lutsborgsweg
Meer informatie: www.harenloopt.nl

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.