De krant die je leest van A tot Z
Donderdag 23 november, 2017

maandag 13 november 2017

Nieuws:

Puppies van VV Gorecht zijn nu gediplomeerd – lees meer…

Door: Redactie

Afgelopen zaterdag ontvingen de puppies van VV Gorecht hun diploma. Tien weken, op zaterdagochtend, lekker voetballen, oefenen en wedstrijdjes spelen. Komend voorjaar zullen er weer trainingen zijn onder leiding van Jürgen Hazewinkel ( 16e jaargang) en zijn assistenten.

Speciaal was afgelopen zaterdag het afscheid van speler Gijs, deze topper heeft vijf jaar met veel plezier meegedaan en veel geleerd. Gijs gaat nu zijn voetbalcarrière vervolgen bij de G-voetbal jeugd van VV Gorecht.

2 reacties

andries zegt:

Allemaal leuk hoor, maar het wordt maar duurder en duurder, vorig jaar al en nu weer; (strekking van email aan alle leden / ouders)
‘de jaarlijkse kosten die we nu voor de kiezen krijgen zijn dermate hoog dat de club een negatief resultaat niet meer kan voorkomen. De kosten voor energie bedragen omgerekend per spelend lid ongeveer € 40,- per jaar! Dat bedrag was niet verwerkt in de contributies, mede omdat de hoogte van deze lasten pas echt duidelijk werd gedurende dit seizoen. Eén van de logische oplossingen is het doorberekenen aan de leden, dat klinkt gemakkelijk, maar is wel hard nodig. Gelukkig is dit te beperken tot € 20,- voor alle leden (spelend, trainend, maar ook de donateurleden). Een vervelende boodschap voor alle leden, omdat vorig seizoen ook de contributie moest worden verhoogd. We zijn ons dat zeer bewust!’

16 november 2017 om 12:16
Bosma zegt:

Voetbal is de goedkoopste sport in ons gezin.
Voor mijn dochter bij GHHC betalen wij 285,00 en mijn zoontje betaald 330,00bij basketbal . Mijn zoon traint twee keer en speelt een wedstrijd per week bij Gorecht, betaald nog 100 euro minder dan zijn vriendje die bij Be quick voetbalt. 4 euro per week sporten is absoluut niet teveel.

16 november 2017 om 18:05

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.