De krant die je leest van A tot Z
Maandag 18 december, 2017

zaterdag 01 juni 2013

Nieuws:

Vandaag braderie in Haren

Door: Redactie

Vandaag, zaterdag 1 juni, braderie in het centrum van Haren. De zon schijnt niet, maar het lijkt droog te blijven vandaag. Honderd kramen en ook muziek en andere attracties. Eén daarvan is een podium op het Brinkhorstplein, waar een muzikale talentenjacht plaatsvindt onder auspiciën van het CKC Haren (Hennie Maring). 

Muzikale begeleiding door de Eemsmond Big Band. De band begint te spelen om 13.30 uur, de zangers en zangeressen beginnen om 14.30 uur.

 

4 reacties

Bewoner schilsstraat zegt:

Nu maar hopen dat de parkeerwachters vandaag ook aan het werk zijn. Staan meer auto’s zonder vergunning hier in de straat dan met.
Maar waarschijnlijk schrijven die alleen bonnen als bewoners even bezoek hebben en de bezoekersschijf net over de tijd is!

1 juni 2013 om 11:35
Ravie zegt:

Volgens mij lopen er op zaterdag nooit parkeerwachters. Het zijn namelijk ambtenaren en die hebben een hekel aan om buiten normale kantoortijden te werken.

1 juni 2013 om 16:56
Peter zegt:

Waarom word je zelf geen parkeerwachter
Kan je lekker bonnetjes uitschrijven
Zielepoot

1 juni 2013 om 18:50
Willem zegt:

@Ravie, dat is nogal sceptisch en generaliserend gesteld. Er zijn zat ambtenaren die op onregelmatige tijden werken zoals de politie, (beroeps)brandweer en ambtenaren die in piketdiensten draaien. In alle beroepsgroepen heb je goede en slecht functionerende mensen. En nee, ik ben zelf geen ambtenaar maar ik vond enige nuance hier wel op zijn plaats.

3 juni 2013 om 18:56

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.