De krant die je leest van A tot Z
Donderdag 23 november, 2017

maandag 15 mei 2017

Nieuws:

Zondag 21 mei bijzonder concert in Gorechtkerk

Door: Redactie

Zondag 21 mei om 10:00 uur in de Gorechtkerk is er een bijzondere viering m.m.v. Reni en Elisa.
Op 21 mei zullen Reni en Elisa Krijgsman hun medewerking verlenen aan de viering.

Reni en Elisa maken bekende christelijke muziek. Ze maken hartverwarmende, relaxte liedjes in de stijl van bijvoorbeeld Marco Borsato. Veel mensen ervaren steun aan hun liederen.

Ze vertellen op hun website www.renienelisa.nl dat Gods liefde hun grootste passie is in het leven. Die onvoorwaardelijke liefde inspireert hun om muziek te maken voor en over Hem. Muziek is de rode draad in hun leven en tijdens hun kindertijd maakten ze al samen muziek in de kerk waar zij opgroeiden.

Elisa Krijgsman is een aan het conservatorium afgestudeerd beroepsmusicus en geniet bekendheid om zijn gitaar- en pianospel. Hij speelde samen met het Metropole Orkest waar hij als vervanger optreedt. Reni is parttime leerkracht in het basisonderwijs.
Reni en Elisa hebben een bekende naam in de christelijke muziek. Hun liedjes werden al tweemaal genomineerd voor een Zilveren Duif Award in de categorie “Het beste Lied”. Sinds 2004 zijn Reni en Elisa Krijgsman ambassadeurs van Compassion. Compassion helpt kinderen die in armoede leven. Ze staan met hun liederen veelvuldig vermeld in de lijst 1008 van de Groot Nieuws Radio.
Reni en Elisa zijn verder dagelijks te zien op de zender Family 7 waar zij een kinderprogramma presenteren en ze hebben het bekende kinderliedje ‘Sorry Zeggen’ gemaakt. Dit vrolijke liedje is bekend bij veel kinderen van basisschool De Borg.
In de Gorechtkerk zullen Reni en Elisa enkele liederen ten gehore brengen waaronder het bekende ‘Kom tot de Vader’ en ‘Sorry Zeggen’. Op YouTube kunt u ook muziek van Reni en Elisa beluisteren.
21 mei. Het is de zondag voor Hemelvaart. En juist dan horen we de woorden uit de bijbel ‘Jullie hebben nu verdriet, maar ik zal jullie terugzien, en dan zul je blij zijn’ (uit Johannes 16). Het zijn bijzondere woorden zo vlak voor Hemelvaart. Het zijn woorden van hoop en vertrouwen!

De voorganger zal ds. Marja de Jager zijn en de organist is Roel Wester.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.