De krant die je leest van A tot Z
Dinsdag 5 Maart, 2024

dinsdag 23 januari 2024

Column:

Rubriek van Daphne de Haan, centrummanager (januari 2024)

Door: Redactie

HELLO 2024!

Met de drukke decembermaand nog maar net achter ons, blikken we snel vooruit op het komende jaar. Non stop door, met de start van de opruiming tot het binnenkomen van de nieuwe collectie, van event naar event. We gaan in een razend tempo in Haren. Geen dag is saai of zitten we stil. Al onze events voor dit jaar staan inmiddels online op ERVAARHAREN.NL Zet ze vooral alvast in je agenda want hier wil je bij zijn!
Ook zijn wij ons steeds bewuster van onze unieke situatie in Haren. Zoveel zelfstandige winkels met kennis & liefde voor het vak. Daar waar jij als persoon wordt gezien, een kop koffie aangeboden krijgt en waar naar je wordt geluisterd ook al koop je dit keer even niets. Daar waar de ondernemers elkaar kennen, contact met elkaar hebben en zorgen dat ze samen het dorp zo aantrekkelijk mogelijk maken. Daar waar ook leegstand is, maar laten we vooral heel blij zijn met alle nieuwe ondernemers die de stap zetten om in ons unieke winkeldorp te vestigen en jou van dienst willen zijn. Zolang we met elkaar uitstralen dat we trots zijn op wat wij hebben in Haren zullen we gezien worden, en zal ik persoonlijk zorgen dat we positief blijven opvallen!

3 reacties

Henk zegt:

Ons unieke winkeldorp, ha ha
Ik mis in dit stukje het betaald parkeren zijn we daar ook trots op.
Ik wordt persoonlijk gezien door parkeerwachter Daphne….

prat zegt:

Hallo Hank , wat een gezellige reactie op de betekenis van Daphne voor ons dorpscentrum in Haren. Misschien kun je even aangeven welk nieuw probleem je wilt aankaarten. Het probleem van betaald parkeren daarmee hoef je Daphne niet lastig te vallen. Dat wist ze al lang. Maar goed Hank even nadenken en het lukt vast wel om een aardevolle bijdrage te leveren.

inwonervanHaren zegt:

Nou Winkels? Laatste tijd lijkt het wel of er in het Centrum alleen maar Fysio’s en fitness Studio’s komen. Ik bedoel rondom het raadhuisplein zitten er al een stuk of 5 op een paar 100 meter van elkaar

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Ondervindt u overlast door uw buren?

Ga naar het Poll archief