De krant die je leest van A tot Z
Zaterdag 20 Juli, 2024

vrijdag 14 juni 2024

Nieuws:

Handhavers willen graag contact met inwoners met suggesties en klachten

Door: Redactie

Begin juni is de gemeente Groningen begonnen met een proefproject van drie maanden in Haren. Tijdens dit project willen de gemeentelijke handhavers meer in contact komen met inwoners. Hierdoor kunnen zij mogelijk sneller reageren op overlast, met als doel dit te beperken. Elke woensdagochtend kunt u nabij het voormalig gemeentehuis in Haren tussen 09.00 en 12.00 uur langskomen. Om een gesprek aan te gaan, maar ook om eventuele ergernissen te delen.

Verder zijn de handhavers van maandag tot en met donderdag overdag in Haren aanwezig en op vrijdag ook ‘s avonds. In een persbericht zegt de gemeente: “Zie je hen lopen en heb je vragen of opmerkingen, benader hen dan. Hopelijk neemt door hun aanwezigheid de overlast af. Maar daarvoor hebben zij ook jou als inwoner nodig.”

2 reacties

inwonervanharen zegt:

Graag het aanpakken van al het gefiets door de loopgebieden (brinkhorst, de paden aan beide zijden Klooster Reizen en het fietspad raadhuisplein als er markt is ). Het geparkeer op de laad en losplaats voor de expert. En gewoon rondlopen om misschien ook de fietsendieven in het centrum af te schrikken

Bridget zegt:

@redactie: waarom is dit bericht verdwenen van de homepage? Ik kan het alleen nog vinden onder ‘reacties’.
Het onderwerp leeft erg, gezien de inzendingen de laatste tijd over diverse soorten overlast. Ik was benieuwd naar de reacties. En de uitnodiging om in contact te komen met de ‘ gemeentelijke handhavers’ zit nu ook achter de coulissen, jammer.

Redactie zegt: Dag Bridget, dit zou niet verdwenen kunnen en mogen zijn, we zoeken het uit en zetten het natuurlijk weer online. Overigens komt in Haren de Krant van volgende week een nadere kennismaking met de handhavers en hun plannen in Haren. Update: bleek bedieningsfoutje, het staat er weer!

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Op locatie Emmalaan (voorheen Van der Molen) moet 100% sociale woningbouw komen.

Ga naar het Poll archief