De krant die je leest van A tot Z
Zondag 26 Mei, 2024

zondag 01 oktober 2023

Nieuws:

Brandstichting sportpark De Koepel

Door: Redactie

In de nacht van zaterdag op zondag zijn vandalen op bezoek geweest op sportcomplex De Koepel aan de Scharlakenlaan te Haren. De brandweer ging met spoed ter plaatse.

Daar is een voetbaldoel in brand gestoken waarbij ook een stuk van het kunstgras is beschadigd.

Getuigen kunnen hun melding kwijt bij de politie op 0900-8844.

2 reacties

amo zegt:

Ik vraag me altijd af wat er in die hoofden van zulke vandalen omgaat. Iets in de trant van ‘o fijn, dat hebben we maar weer mooi vernield’? Of ‘Wat zijn we lekker stoer bezig hè?’. “We hebben de pers gehaald”.

Met dit soort mensen is serieus iets grandioos mis in het hoofd. Dit op drank of drugs schuiven gaat er bij mij niet in. Want dan zou je je helemaal verrot schamen als je weer bij je positieven bent.

Wat mij betreft als ze de daders pakken flink straffen. De schade betalen, elke zaterdag gedwongen werkzaamheden verrichten op het voetbalveld in een oranje vestje, een flinke geldboete en tenslotte, laat ze voelen wat het is om iets van een ander te vernielen. Zoek iets waar zij zelf voor gewerkt hebben, pak dat af en verniel het voor hun ogen.

Als je oud genoeg bent om ’s nachts op een voetbalveld rond te hangen ben je ook oud genoeg om de gevolgen hiervan te dragen.

rolf zegt:

Is het nou een brandje of vuurwerk geweest. Laatste word op FB beweert

Wilt u reageren?




Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Ik mis een goede sportwinkel in Haren.

Ga naar het Poll archief