De krant die je leest van A tot Z
Zondag 26 Mei, 2024

maandag 15 januari 2024

Nieuws:

Nieuw bedrijf aan Meerweg: Personal Training

Door: Redactie

In de winkel aan de Meerweg 4, waar voorheen De KOFFIEWINKEL was gevestigd, heeft nu Isaac Blhad met Club Citrus zijn intrek genomen.

Hij is personal trainer en Club Citrus is zijn eerste eigen bedrijf. “Heel spannend”, zegt hij. “Ik kreeg 15 november de sleutel en die week is mijn vrouw bevallen van ons eerste kind. Ik kreeg dus te maken met twee bevallingen, haha.” Hij en zijn collega’s bieden personal training aan voor mensen die willen afvallen, fitter willen worden, lichamelijke klachten hebben of aan hun conditie willen werken. Daarnaast geeft Isaac voedingsadviezen, zodat er goede balans is tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. “Deze winkel past precies bij ons: prima locatie die iedereen kent. Na dertien jaar werken in dienstverband was het tijd voor deze stap!”

 

6 reacties

Antoine zegt:

Volgens mij hebben we inmiddels al tien van deze bedrijven… Als het in dit tempo doorgaat, zijn er over een paar jaar geen winkels meer over.

Peter zegt:

Staan de gemeentelijke bestemmingsplannen deze transformatie’s van detailhandel naar dienstverlening (?) zo maar zonder meer toe?
Net zoals die zonnestudio in het centrum, kan dat allemaal zomaar?

Ik vraag me daarnaast af in hoeverre je als ‘koop-centrum’ aan dergelijke bedrijvigheid iets hebt…

inwonervanHaren zegt:

Ben het met Peter eens. Dit is nou al de 3de fitness/Fysio die zich in Haren vestigd en dan zitten de 3 ook nog eens op maar een paar 100 meter van elkaar (voormalige garage, voormalig Mignon en nu weer in de oude koffiewinkel). Beetje overdreven lijk me

Marjan Brouwers zegt:

Als vaste klant van Isaac kan ik zeggen: dit is een heel fijne sportschool en zeker een aanwinst voor Haren. Ik zou zeggen: kom maar eens kijken!

InwonervanHaren zegt:

Ik snap echt niet waarom er op nog geen 200 meter 5!! fysio’s/fitness moeten zitten, Raadhuisplein, Voormalige garage rijksstraatweg, meerweg, Voormalig mignon en nu deze ook

Antoine zegt:

Ik snap er ook niks van… Er komt zelfs nóg zo’n fitnesstent bij: in het pand van Intertoys. Het bestaat toch niet dat die allemaal goed draaien?

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Ik mis een goede sportwinkel in Haren.

Ga naar het Poll archief