De krant die je leest van A tot Z
Zondag 16 Juni, 2024

donderdag 21 september 2023

Nieuws:

Rolls Royce onder de e-Bikes in Haren

Door: Redactie

Sinds deze maand is de bekende Groningse rijwielhuis Klei in Haren gevestigd. Eelco en Dina zijn neergestreken aan het Anjerplein en ze brengen een mooi product mee. “We hebben een keuze gemaakt en richten ons geheel op Flyer e-Bikes”, zegt hij.

Eelco is de eerste om te erkennen dat de e-Bikes van Flyer niet goedkoop zijn, maar dat is goed te verklaren. Eelco: “Als je aan een willekeurige fiets schudt, merk je vaak dat er veel beweging in het frame zit. Bij Flyer niet. Dat frame is stijf en solide. Verder worden er in deze fiets alleen de beste materialen gebruikt. Het is echte Zwitserse klasse.” Een klant uit Assen komt de winkel binnen en die bevestigt het verhaal. “Alles is mooi en sterk en hij doet het altijd. Daarom koos ik dit merk.” Eelco is niet verrast door deze bijval. Hij en Dina staan dan ook vierkant achter dit merk. “In Nederland zijn twee winkels die zich helemaal op Flyer richten en wij zijn daar eentje van.”

Rolls
In Groningen moesten we weg omdat de gemeente het pand nodig had voor wijkvernieuwing rond het NS-station. “We hebben klanten uit de wijde omgeving van Groningen en ook veel in Haren”, zegt Eelco. “Naar een winkel in hartje Groningen wilden we niet, dus toen we het Anjerplein in Haren ontdekten, leek ons dat een goede plek.” Het stel twijfelde nog een paar maanden, maar zette dus begin september de grote stap. De winkel is ruim; de werkplaats is schoon en efficiënt ingericht. Eelco en Dina hebben het nu al druk, maar denken de komende tijd nog veel Harenaren enthousiast te kunnen maken. “Dit is de Rolls Royce onder de e-Bikes”, lacht hij.

foto: Eelco en Dina zijn neergestreken in Haren

15 reacties

Niekos-fietstechniek.nl zegt:

Veel succes collega

Zwarteveen zegt:

Al vele jarenFlyer fans en zeer tevreden

Blik zegt:

Flyer moet bij een grote bezuinigingsoperatie zo’n 80 van zijn ruim 300 medewerkers ontslaan, melden Zwitserse media. De leiding van de e-bike-fabrikant wil meer ‘kostenbesparende maatregelen’ doorvoeren. Het bedrijf zegt in een verklaring hiermee te reageren op de ‘moeilijke marktsituatie in de fietsindustrie’.

Pieter Bulthuis zegt:

Gefeliciteerd met jullie nieuwe adres in Haren en met de fiets fabrikant Flyer, Ik heb gelezen dat het niet goed gaat met Flyer en dat is toch geen prettig begin op het nieuwe adres, Maar ik hoop dat het allemaal goed komt en wens jullie succes in Haren!!

Griet zegt:

Wat een klasse! Al 15 jaar Flyer rijder. Is zijn geld waard!

Erwin van den Berg zegt:

Van harte gefeliciteerd met jullie Flyer winkel. Inderdaad de Rolls Royce onder de fietsen. Ook mijn curcuma gele upstreet 3 xxl met enviolo is een krachtpatser met prachtige schoonheid en met zeer hoge kwaliteiten. Veel succes met Flyer.

Sara Veenstra zegt:

Zijn al jaren klant bij Klei en zeer tot onze tevredenheid hebben er kort geleden twee nieuwe fietsen bij Eelco en Dina gekocht en vinden de Flyer erg goede en stabiele fietsen .
Veel succes met jullie mooie winkel.

Maarten zegt:

Ik heb 2 Flyer fietsen.upstreet 5…..geweldig. niet te vergelijken met andere merken. Zelfs fietsen met(veel) meer motorvermogen kunnen hier niet aan tippen.
De bezuinigen bij flyer zijn met name in de tak van experience center…..verhuur……activity. niet bij de reguliere productie of verkoopafdeling!!!

Hans van Wijk zegt:

Veel succes met de Flyers, wij hebben ze met veel plezier bijna 8 jaar gereden.
Toen vonden we het tijd om andere fietsen tekopen, helaas hebben we dit keer geen Flyers gekocht. Maar was onze keuze gevallen op Huyser maar o wat valt dat merk tegen, ik had dat nooit moeten doen.
Nu zitten we eraan vast

Margreet zegt:

Vanuit Borger, wensen wij jullie veel succes. Geweldige stap. Jullie blijven hetzelfde, dus de service ook!!
Margreet

Erik en Wilma zegt:

We zijn al jaren klant. Geweldige service en topproduct. Nu mooi dichtbij in Haren.
Succes Eelco en Dina.

Antoine zegt:

Binnen een tijdsbestek van een paar uur een spervuur aan laaiend enthousiaste reacties. Gek genoeg zijn de berichten op Trustpilot een stuk minder positief: https://nl.trustpilot.com/review/flyer-fietsen.nl

Heel bijzonder, zullen we maar zeggen….

Ids Engelsman zegt:

Hoi Eelco en Dina, heel veel succes met jullie nieuwe winkel in Haren. Ben zelf ook al jaren tevreden Flyer klant . Het wordt nu wel een eind verder fietsen maar dat heb ik er graag voor over met jullie goede service en klantvriendelijkheid. Hartelijke groeten en zeker tot ziens.

Hartelijke groeten,

Ids Engelsman

Ids Engelsman zegt:

Hoi Eelco en Dina, heel veel succes met jullie nieuwe winkel in Haren. Ben zelf ook al jaren tevreden Flyer klant . Het wordt nu wel een eind verder fietsen maar dat heb ik er graag voor over met jullie goede service en klantvriendelijkheid. Hartelijke groeten en zeker tot ziens

hatta zegt:

Jullie zijn zo consequent vriendelijk, meedenkend, betrokken en jullie service is hartverwarmend. Een pracht zaak waar ik graag voor uit Arnhem kom. (hopelijk nog lang)

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Het wild-kort parkeren Rijksstraatweg in centrum stoort me niet.

Ga naar het Poll archief