De krant die je leest van A tot Z
Dinsdag 7 februari, 2023

vrijdag 24 december 2010

Nieuws:

Burgemeester ontvangt vers van de pers…

Door: Redactie

Burgemeester Mark Boumans heeft vorige week het eerste exemplaar van de nieuwe gemeentegids in ontvangst genomen. “Het ziet er weer fantastisch uit”, zei hij bladerend door redactionele artikelen, advertenties en gemeentelijke informatie. Hein Bloemink, uitgever van de gemeentegids, bracht de burgervader de gids vers van de pers.

Burgemeester Mark Boumans ontvangt de nieuwe gemeentegids daags nadat hij zijn kantoor in het nieuwe gemeentehuis heeft betrokken.

Burgemeester Mark Boumans ontvangt de nieuwe gemeentegids daags nadat hij zijn kantoor in het nieuwe gemeentehuis heeft betrokken.

De gemeentegids is van oudsher een informatief boekje met gemeentelijke informatie voor burgers. Haren de Krant geeft de gids sinds vier jaar uit en wil er een meer journalistiek magazine van maken, dat ieder jaar in de laatste week verschijnt. Daarom is er naast de gemeentelijke informatie ook redactie te lezen over Harense zaken. De gids wordt geheel bekostigd uit de opbrengsten van advertenties. Vooral lokale ondernemers presenteren zich in de gids, maar ook bedrijven en instellingen buiten Haren tonen zich aan de Harense inwoners met hun annonces.

De nieuwste gemeentegids wordt deze weken huis aan huis verspreid op alle adressen in de gemeente Haren. Voor reacties en opmerkingen kan men mailen aan gemeentegids@harendekrant.nl  Heeft u de gids onverhoopt niet in de bus gehad, dan kan een exemplaar op het gemeentehuis worden gehaald.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.

Poll - uw mening telt

Biotoop moet kunnen uitbreiden naar Hortus, zoals in hun plan staat.

Ga naar het Poll archief