De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 18 september, 2020

woensdag 23 december 2015

Nieuws:

Fietsendieven betrapt dankzij lokfiets van de politie

Door: Redactie

Een mooie vangst bij De Punt. De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag op de A28 een 38-jarige inwoonster van Groningen, een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een 18-jarige inwoner van Groningen en een 17-jarige inwoner van Ossendrecht aangehouden op verdenking van fietsendiefstal.

Eerder die nacht was een lokfiets van de politie gestolen in de stad. Dankzij het volgsysteem kwamen de agenten op de A28 terecht. Daar reed een camper met achterop twee fietsen. Eén van de fietsen betrof de lokfiets van de politie. De bestuurder van de camper kreeg een stopteken. Beide fietsen werden in beslag genomen omdat ze van diefstal afkomstig waren. De vier inzittenden werden aangehouden. In de camper vonden agenten pompen en ander materiaal om brandstof mee te kunnen stelen. Ook hing in de camper een sterke diesellucht. Het vermoeden bestond dan ook dat de inzittenden zich mogelijk schuldig hadden gemaakt aan de diefstal van diesel. De camper werd daarom ook in beslag genomen. Alle vier verdachten werden voor nader onderzoek ingesloten.

Politie

1 reactie

InwonervanHaren zegt:

Wat een bijzondere combinatie. Lijkt wel een reizende bende in Nederland wonende Oost Europeanen. Of voel ik het fout en zijn dit echt Nederlanders.

24 december 2015 om 01:33

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.