De krant die je leest van A tot Z
Zaterdag 19 september, 2020

donderdag 24 december 2015

Nieuws:

Gaslijn Haren viert jubileum

Door: Désirée Boerema

In december 1985 is Gaslijn Haren opgericht. Deze maand wordt het 30-jarig jubileum gevierd. Het bedrijf is opgericht als gastoestelonderhoudsbedrijf voor particulieren en bedrijven. Ruim twee jaar geleden is het bedrijf van eigenaar gewisseld, waardoor het bedrijf diverse ontwikkelingen heeft doorgemaakt.

In 1985 is Gaslijn opgericht door Jaap Boerema. In 2013 heeft hij het bedrijf overgedragen aan medewerkster Maria Venema, die al vanaf 1991 de administratie en planning verzorgt. Samen met haar echtgenoot Gezinus Venema – die van 1991 tot 2000 bedrijfsleider en meewerkend monteur is geweest – runt ze het bedrijf nu al bijna drie jaar. Beide kenden ze het bedrijf al door en door.

Het bedrijf is in de afgelopen anderhalf jaar behoorlijk uitgebreid qua kennis, ervaring, certificering én daardoor ook in diensten. Gezinus is al meer dan 14 jaar Service Monteur bij ATAG Verwarming Nederland. Daarmee is Gaslijn behoorlijk wat kennis en ervaring rijker, waarmee nieuwe mogelijkheden gecreëerd zijn. Zo plaatsen ze nu ook cv-ketels en zonneboilers, hebben ze het onderhoudspakket uitgebreid en zijn ze diverse certificaten rijker; Atag selectdealer, SEI erkenning, OK CV en SCIOS certificaat.

Het ondernemerschap bevalt Maria goed. Ze heeft altijd al veel plezier in haar werk gehad, vooral in het persoonlijke contact dat ze met de klant heeft. Het verschil ligt nu in het feit dat ze direct effect ziet van haar inzet, o.a. doordat er grotere opdrachten bij haar neergelegd worden en meer klanten aangetrokken worden. Maria: “Terugkijkend op deze eerste drie jaar kunnen we alleen maar positief zijn. Met Gezinus hebben we een Atag-man in huis gehaald. Door zijn kennis hebben we de werkzaamheden kunnen uitbreiden. We hebben het erg druk; waar we begonnen met drie monteurs, werken we nu – door de extra werkzaamheden die we aanbieden – met 8 monteurs.”

Maria benadrukt het feit dat de monteurs een groot deel van het succes bepalen. Ze vertelt: “We doen het met elkaar. Er is een fijne teamspirit; we gaan er samen voor en er is veel gezelligheid binnen het team. Dit zorgt ervoor dat we weten wat er speelt op de werkvloer en dat we weten wat het team nodig heeft.” Afgelopen week kregen Maria en Gezinus van het team een bloemetje en een canvasdoek aangeboden.

Het jubileum wordt intern gevierd. Daarnaast is er via Facebook een win-een-Gaslijn-taart-actie. Kijk voor meer informatie op gaslijn.nl.

 

 

 

Tags: , ,

3 reacties

Gerard zegt:

Ze zijn veel te duur. Zit bij Smid in Glimmen.

24 december 2015 om 09:41
Evert Berends zegt:

Maria en Gezienus. We zijn zeer tevreden over jullie service. Mooi dat de zaken goed gaan. Proficiat.

24 december 2015 om 10:40
Alex Goossens zegt:

Wat een service en kennis een heel fijn adres om zaken mee te doen. Ga vooral zo door.

15 februari 2016 om 19:41

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.