De krant die je leest van A tot Z
Dinsdag 7 februari, 2023

donderdag 23 december 2010

Nieuws:

Koopavond in Haren donderdag 23 december

Door: Redactie

Een aantal winkeliers in Haren is vanavond open tot 21.00 uur. Het gaat om cadeauwinkels en kledingwinkels. Ook warenhuizen als Hema en Blokker zijn open. Dat meldt Marius van der Pas van Boomker Boeken.

De koopavond is deze keer niet afgekondigd door Ondernemend Haren, maar het initiatief van een aantal individuele ondernemers. Van der Pas kan niet met zekerheid zeggen wie er meedoen, maar stelt dat winkelend publiek vanavond zeker zal slagen in Haren.  Op vrijdag 24 december komt de koopavond in Haren te vervallen.

4 reacties

Fdijk zegt:

Al jaren geen overleg met de ondernemers onder elkaar. In bijna elk stadje of dorp zijn zeker 80 procent van de winkels open met dit soort avonden, in Haren in 80 procent dicht. Ondernemers klaag niet meer over dat de consument elders gaat winkelen, jullie steken er ook geen energie in.

24 december 2010 om 07:37
monstertje zegt:

helemaal mee eens! wordt er voor de ondernemers geregeld dat er 2 maanden gratis parkeren op vrijdagavond is notabene! Je zou denken dat ze daar dan in advertenties, waarvan het harenerweekblad al 3 weken vol staat voor de kerst, aandacht aan zouden schenken. Niet dus! Het interesseert ze dus kennelijk niets! mensen uit de omliggende dorpen weten dus niet dat er gratis parkeren is. Dom en dat terwijl de ondernemers klaagden dat juist die mensen wegbleven vanwege het betaald parkeren.Extra koopavonden worden niet ruim van te voren aangegeven. Gisteren avond kon je een speld horen vallen in het dorp. De winkels die open waren hadden nauwelijks klandizie. Die ondernemers moeten dus niet meer zo zeuren dat ze het slecht hebben, zelf willen ze er niets aan doen om de mensen naar Haren te laten komen. Dus politiek, laat dat ondernemersfonds ook maar zitten, ze hebben het niet nodig!

24 december 2010 om 17:26
Edwin zegt:

Ik vind het heel erg leuk dat er sinds dit jaar gereageerd kan worden op redactionele artikelen op deze website. Zelf ben ik echter niet zo actief met reageren. Nu dan toch maar eens een keer. Wat me namelijk opvalt aan 80 % van de reacties van de lezers is dat het zooooo negatief is. Neem nu het voorbeeld van fdijk hier boven. Die weet een artikel die positief bedoeld is weer zo’n wending te geven dat het weer negatief uitgelegd wordt. Aan het tijdstip te zien wanneer fdijk zijn/haar reactie gaf, was er nog de hele dag de tijd om zich heeeeelemaal suf te kopen in alle winkels te Haren. Maar nee hoor, Dijk geeft er weer een andere wending aan. En nee: ik ben geen eigen ondernemer/ winkelier. Zo gaat het met vrijwel alle reacties hier. Het is 1 grote azijnzeikers-site geworden van naar het lijkt ontevreden burgers. We wonen in een schitterend dorp in 1 van de welvarenste landen van de wereld. Wees blij dat we het hier zo goed hebben! Maar nee hoor: fdijk moet ook op 23 december tot 21.00 uur d’avonds kunnen winkelen, poeh poeh…….

25 december 2010 om 08:40
Anna zegt:

Het is volstrekt onduidelijk welke winkel wanneer nog open is op de koopavond. Sommigen zijn helemaal niet open. Sommigen zijn tot 19.00 of tot 20.00 uur open. Als consument weet je niet meer waar je aan toe bent, dus neem je het zekere voor het onzekere en blijf je maar thuis. Bovendien is het centrum ook niet gezellig als een groot deel van de winkels dicht is.

25 december 2010 om 11:10

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.

Poll - uw mening telt

Biotoop moet kunnen uitbreiden naar Hortus, zoals in hun plan staat.

Ga naar het Poll archief