De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 31 Mei, 2023

dinsdag 21 maart 2023

Nieuws:

The Gym Haren zet bus in voor sporters

Door: Redactie

Bewegen en bovenal sporten is goed voor de mens. Dat ze dat bij The Gym Haren belangrijk vinden, is bekend. Om het werken aan gezondheid nog makkelijker te maken heeft The Gym in het centrum van Haren een opvallende ‘slecht weer service’ bedacht.

Sportbus
“Er is geen pijl meer te trekken op het weer en we merken dat slecht weer één van de meest voorkomende redenen is om niet te komen sporten” aldus Jannick Plantinga. “We gaan daarom een ‘slecht weer service’ aanbieden.” In samenwerking met Autobusbedrijf Doornbos in Groningen biedt The Gym exclusief voor (nieuwe) leden, een eigen busdienst aan. Doornbos staat achter een gezonde leefstijl en sport. Samen met The Gym Haren wil men een vaste Gym-route op te zetten.

Bestel de gratis bus
Plantinga: “Probeer het gerust een keertje uit. We vragen onze sporters en ook nieuwe leden zich telefonisch op te geven voor de bus, zodat wij de routes kunnen inplannen. De busdienst zal ieder uur gaan rijden. Volgende week zaterdag stipt 10.00 uur worden de eerste vijf (nieuwe) sporters die ons bellen, gegarandeerd gratis toegevoegd aan de route. Bel The Gym Haren 06-1883 0660.”

1 reactie

rolf zegt:

Is het trouwens zo dat de oplevering van het nieuwe pand (Oude ING pand) vertraging op loopt? Heeft een hele tijd stil gelegen en zou volgens mij einde deze maand (maart red.) al op geleverd worden

24 maart 2023 om 17:17

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.

Poll - uw mening telt

De ongemaaide wegbermen langs de Rijkstraatweg...

Ga naar het Poll archief