De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 23 oktober, 2020

zondag 13 mei 2018

Nieuws:

Uniformen politie gestolen bij inbraak politiebureau Haren

Door: Redactie

Bij een inbraak in het politiebureau aan de Vondellaan in Haren zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag diverse uniformkledingstukken gestolen.

Volgens de politie zijn er waarschijnlijk geen wapens meegenomen. ‘We doen op dit moment een inventarisatie van wat er weg is’, zegt politiewoordvoerder Anthony Hogeveen.

‘Maar ik wil er niet te veel over zeggen, ook om de mensen die hier misschien verantwoordelijk voor zijn niet wijzer te maken. Het is heel lastig om te zeggen wie dat zijn. Maar natuurlijk willen we graag de beweegredenen weten van degene die dit heeft gedaan.’

‘Het is nu nog lastig om te zeggen wat die beweegredenen zijn geweest en of er bewust op zoek is gegaan naar die spullen.’

Bron: RTVN
Foto: Martin Nuver, Haren de Krant/112Haren

4 reacties

jeetje zegt:

Dit is de grootste afgang sinds de politie landelijk is gegaan. En nota bene een duur gesubsidieerd lobby lichtbord aan de Emmalaan zetten om de brave burger te waarschuwen. Die heeft allang camara’s en alarm installaties hoor!

En dan ook nog het brave volk vragen of ze iets gezien hebben.

Dit is een absolute gospe.

Politie bureau zonder camera’s en alarm installaties en maar wapens en andere gevoelig crimineel gereedschap
opbergen.

En niet eens bezet s’nachts en s’avonds

In geen jaren politie op straat gezien op doordeweekse dagen en alleen in de auto met sirene om waarschijnlijk een patatje te halen

Waar blijven de tv programma’s,die dit eens aan de kaak stellen?

14 mei 2018 om 09:19
Leo Nederpel zegt:

En wanneer denken Anthony Hogeveen danwel zijn bazen ons van wél serieuze informatie te gaan voorzien. Over hoe dit kennelijk ongezien kon gebeuren, om maar eens mee te beginnen bijvoorbeeld?

14 mei 2018 om 10:43
InwonervanHaren zegt:

Aan kinderen welke van sport kwamen is gevraagd of ze iets gezien hebben rond 20:00 uur. Dat lijkt dan niet op een nachtelijke activiteit,. Er zijn dan nog mensen aan het eten in de restaurants in de omgeving en het is dan nog licht.

Waarom dan dit niet benoemen?

14 mei 2018 om 11:40
wáááát zegt:

Wat knullig zeg. Ik hoop wel dat ze aangifte doen en dat de politie de aangifte ook wil opnemen. Je moet dan wel eerst even een afspraak maken om überhaupt aangifte te kunnen doen want dat moet ingepland worden. Het bureau is namelijk niet altijd open. Of toch…..? Kennelijk.

15 mei 2018 om 07:56

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.