De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 24 Juli, 2024

dinsdag 15 december 2015

Nieuws:

Tien jaar Unistee Makelaars! – lees meer…

Door: Redactie

Advertentie- In mei 2016 bestaat Unistee Makelaars in Haren tien jaar. Het bedrijf is ontstaan uit de samenwerking van Nienke Poppema en Hilja Vredeveld, die al vele jaren als makelaars werkzaam waren bij andere kantoren. Zij vonden elkaar niet alleen in hun passie voor dit beroep, maar ook in hun visie. Nog steeds!

De visie van Nienke en Hilja kenmerkt zich door enthousiasme, persoonlijk contact en empathie. “Als je je kunt inleven in de situatie van je opdrachtgever, dan ben je een betere makelaar”, zegt Nienke. Maar vergeet het vakmanschap niet. Een makelaar moet verstand hebben van huizen, bouwkunde en van de markt. Hilja en Nienke hebben deze kennis in huis. Unistee Makelaars staat overigens met beide benen op de grond, reële marktconforme vraagprijzen adviseren voorkomt teleurstellingen.

Emotie

Het kopen of verkopen van een huis is vaak een spannende periode met emoties voor zowel koper als verkoper. “Het is voor ons dé uitdaging om mensen daarbij te ondersteunen. Ook om te voorkomen dat ze door de emotie verkeerde keuzes maken”, zegt Hilja. Als Unistee Makelaars als aankoopmakelaar wordt ingeschakeld wordt er vlijmscherp onderhandeld. Met verstand van zaken en met het belang van de opdrachtgever voor ogen.

Jubileumactie

Deze maand ontvangen alle inwoners van de gemeente Haren en Groningen-Zuid een kerstkaart in de bus waarin het jubileum wordt aangekondigd. Men krijgt 10% korting als de komende periode diensten van Unistee Makelaars worden afgenomen. “En nu we toch op de website van Haren de Krant komen, willen we van deze gelegenheid ook gebruik maken om de lezers fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar te wensen”, zeggen Hilja en Nienke.

 

Unistee kaart 2

1 reactie

Fam. Blaauw zegt:

Namens ons van harte gefeliciteerd. En op naar de volgenre 10 jaar.
We hebben jullie als fijne mensen ervaren met de verkoop van onze woning. Super.

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Echt jammer dat Haren na de zomer haar bouwmarkt gaat verliezen.

Ga naar het Poll archief