De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 8 december, 2021

vrijdag 25 december 2009

Nieuws:

Vanaf tweede kerstdag naar de orchideeënkas

Door: Redactie

Er is een grote kerst- en eindejaarsshow van 26 t/m 31 december, elke dag van 10:00 uur – 17:00 uur bij Reinhart Orchideeën aan Westerveen 16 te Haren. Er zullen honderden verschillende soorten orchideeën te zien zijn.

Waaronder de zeldzame Percivaliana ‘Alba’. Die van oorsprong uit Venezuela komt. De planten worden tentoongesteld in de orchideeëntuin van de kwekerij. De tuin is een afgescheiden gedeelte van de kas. 
Wilma Reinhart: “We hebben er een oerwoud van 500 m2 geschapen waarin de planten in hun natuurlijk omgeving te zien zijn.    Als extra activiteiten hebben we onder anderen: Doorlopende diavoorstelling met uitleg over het vermeerderen van orchideeën. De plantendokter houdt elke dag spreekuur. Voorlichting over het houden van orchideeën op de vensterbank. Voorliching over het verpotten van orchideeën.”
 
 
De tentoonstelling vindt plaats bij Reinhart Orchideeën aan het Westerveen 16 (Harenermolen) te Haren. Dat adres soms moeilijk te vinden, tussen Haren en Glimmen moet men de Viaductweg inslaan en dan de eerste weg links nemen.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans of Wilma Reinhart. 
Tel. 050 – 4062455.
www.reinhartorchideeen.nl

Geen reacties

Wilt u reageren?




Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.