De krant die je leest van A tot Z
Maandag 6 december, 2021

vrijdag 21 december 2012

Nieuws:

Verloskundigen gaan spreekuur houden in Haren

Door: Redactie

Voor vrouwen die zwanger zijn of het gaan worden is er nieuws. Per 1 januari 2013 gaat verloskundigenpraktijk ’t Stroomdal ook spreekuur draaien in Haren. In het gebouw van het Centrum voor Jeugd en Gezin aan de Mellenssteeg 16. De praktijk wordt gerund door Christel Huiberts, Marike Harms en Linda Moorlag.  hun huidige praktijk is in De Punt. De dames begeleiden de zwangerschap en in de kraamtijd.

De dames van 't Stroomdal die nu ook in Haren spreekuur gaan houden.

Marike: “We bieden zwangeren en hun partners een persoonlijke begeleiding. Bad- en krukbevallingen worden met regelmaat door ons begeleid. Beurtelings doen we spreekuur en diensten.  Spreekuren zijn overdag en ’s avonds. Ook organiseren we met regelmaat informatieavonden over de zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Naast onze spreekuurlokatie aan de Mellenssteeg hebben we onze eigen praktijk tegenover het busstation van Yde, de Punt.  We zijn gemakkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer. En er is voldoende gratis parkeerruimte.”

Zie ook:www.stroomdalpraktijk.nl

1 reactie

Leonie zegt:

Absoluut een aanrader, echt lieve meiden waar je je op je gemak voelt en letterlijk dag en nacht klaarstaan voor (kleine) onzekerheden tijdens de zwangerschap.

Groetjes, Leonie.

23 december 2012 om 20:50

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.