De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 18 september, 2020

woensdag 23 december 2015

Nieuws:

Winkeldieven op pad in Haren

Door: Redactie

De politie heeft zojuist via Burgernet gevraagd uit te kijken in het centrum van Haren naar twee kleine dames van 50-55 jaar oud. Blank, fors. Kort haar en bril. Eén droeg een fel oranje tas en rituals-tasje. Beiden droegen lange, bruine jas (gewatteerd).

 

Ze worden verdacht van dienstal uit een winkel. Bij aantreffen, tip de politie 0900-8844.

2 reacties

Henry zegt:

De ondernemers hebben onderling toch een soort ‘alert’? Waarom ook niet direct foto’s doorsturen naar geinteresseerden? (inwoners Haren) Vroeger was het vrij eenvoudig verdachte figuren eruit te pikken, veelal oost-europeanen (zijn gewoon de feiten). Nu loopt er zoveel schorrie-morrie rond zodat je vrijwel iedereen goed in de gaten moet houden..
Dit bericht is inmiddels achterhaald; ik was gisteren ook in dorp, echter wist niet dat men op zoek was naar deze criminelen! En nee ik kijk niet iedere minuut op harendekrant.nl (wel vaak trouwens)

Note redactie: Op de ondernemers groeps-app worden direct foto’s geplaatst van de verdachte figuren. In dit geval was het inderdaad tot een diefstal gekomen en heeft de politie een Burgernetmelding doen uitgaan. Inderdaad is de krant dan een (te) traag medium. Wellicht een tip voor u om zich aan te melden bij Burgernet, bedoeld voor burgers die de politie willen helpen.

24 december 2015 om 09:14
InwonervanHaren zegt:

Burgernet bevat geen beeldmateriaal.

Wanneer ik aan het winkelen ben kijk ik met mijn ogen en die werken met plaatjes. Dat is dus iets wat je moet gebruiken.

De omzetting van omschrijving naar een persoon is zo foutgevoelig dat het bijna nutteloos is.

25 december 2015 om 00:33

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.