De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 24 Juli, 2024

donderdag 15 februari 2024

Nieuws:

Wie zag deze man?

Door: Redactie

De politie is dringend op zoek naar de voortvluchtige 33-jarige Mouloud Mezlay uit Enschede. Mouloud Mezlay heeft een TBS-maatregel, verbleef in de Van Mesdag kliniek en was op begeleid verlof toen hij zich vorige week woensdag in Groningen aan zijn begeleiding wist te onttrekken. Mouloud Mezlay heeft dringend medicatie nodig ivm psychotisch gedrag. Een gespecialiseerd opsporingsteam van de politie, FastNL, is sindsdien bezig de man op te sporen. Hij is op woensdag 7 februari voor het laatst gezien in de buurt van het Sterrenbos in Groningen.

Signalement:
Mouloud Mezlay is een man met een licht getinte huidskleur, is ongeveer 1.90 m lang, heeft kort donker opgeschoren haar, donkere wenkbrauwen, grote donkere bruine ogen, snor en baardgroei, tenger postuur, en is gekleed in een donkerblauwe gewatteerde jas, een donker blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Opvallend is zijn strakke blik. Hij had geen geld of een telefoon bij zich.

Als u hem ziet, benader hem niet zelf maar bel 112. Als u weet waar hij verblijft, bel de gratis opsporingstiplijn 0800-6070.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Echt jammer dat Haren na de zomer haar bouwmarkt gaat verliezen.

Ga naar het Poll archief