De krant die je leest van A tot Z
Zondag 4 december, 2022

maandag 23 december 2013

Nieuws:

Alzheimercafé in De Dilgt 8 januari

Door: Redactie

Gastspreker is Jos Lenselink, beleidsmedewerker bij Team290. Team290 biedt diagnostiek, behandeling en begeleiding in de thuissituatie bij dementie of een vermoeden daarvan. Het Alzheimercafé vindt plaats op ZINN-locatie De Dilgt, Dilgtweg 3 te Haren. Presentatie in handen van Annetje Brunner. Van te voren aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. De deur gaat om 19.00 uur open en de avond wordt rond 21.00 uur afgesloten.

Iedereen die vragen heeft over dementie kan terecht bij het Alzheimer Café. Of iemand nu  zorgt voor een dementerende naaste, bang is om dement te worden, onlangs heeft gehoord dat hij dementie heeft, er beroepshalve mee te maken heeft of op zoek is naar de juiste vorm van hulp, iedereen is welkom! Alle gasten leren en profiteren van elkaars ervaringen, kennis en kunde.

Het Alzheimer Café is een informatieve ontmoetingsplaats voor iedereen die te maken heeft met dementie en Alzheimer. Het café is een samenwerking tussen Alzheimer Nederland, de gemeente Haren, Icare, Torion, Coördinatiepunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp, Team 290 en ZINN locatie De Dilgt.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.

Poll - uw mening telt

Vuurwerkverbod wat mij betreft...

Ga naar het Poll archief