De krant die je leest van A tot Z
Dinsdag 16 augustus, 2022

donderdag 18 december 2014

Nieuws:

Beauty Vof schenkt 500 euro aan Humanitas

Door: Redactie

Henny Potiek van Beauty Vof in Haren heeft haar 15-jarig jubileum aangegrepen om een donatie te doen aan een Harens doel. De keus viel op Humanitas, met name op het project waarin Humanitas ieder jaar Sinterklaascadeautjes geeft aan kinderen in gezinnen met weinig of geen geld. 

Door de donatie van 500,- kon men ook cadeautjes aanschaffen voor de 106 kinderen op het AZC in Onnen. Frida Pathuis en Margreet Brussee van Humanitas hadden het geld al in november ontvangen, maar vandaag werd officieel de cheque aan hen overhandigd. Beauty levert materiaal voor naaldkunst, kledingnaaien en verzorgt cursussen.

Beauty en Humanitas (4)

Rechts Henny Potiek van Beauty Vof. Zij schudt de hand van Frida Pathuis. Links Margreet Brussee.

Vanwege het jubileum werd ook een naai- en quiltwedstrijd georganiseerd. De hoofdprijs was een Janome naaimachine. Die werd gewonnen door Herma van Mal uit Haren. Zij maakte van quilt een zgn. QR-code. Wie daarvan met de optische camera van zijn smartphone een foto maakt, wordt direct verbonden met een website waarop staat: Beauty Vof 15 jaar, van harte gefeliciteerd. Dit idee en dit werkstuk waren goed voor de hoofdprijs.

Herma van Mal en Beauty

 

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.