De krant die je leest van A tot Z
Woensdag 21 augustus, 2019

woensdag 16 januari 2019

Nieuws:

Belangrijke nieuwe informatie over vermiste Rob Huter. Fietsenwinkels en Groningers opgelet.

Door: Redactie

Vandaag wordt bekend, dat de heer Huter op de dag dat hij verdween (29 december 10.00 uur na een bezoek aan Albert Heijn in Haren) tóch op pad is gegaan langs fietsenwinkels in de stad. Om 14.00 uur is hij bij een fietsenwinkel aan de Korreweg geweest. Deze melding lijkt 100% zeker en dat is belangrijk nieuws en misschien wel een kleine doorbraak.

Tot nu toe leek het of de heer Huter van huis was gegaan met een heel ander plan dan fietsenwinkels te bezoeken. Dat scenario klopt dus niet. Aangezien hij om 14.00 uur aan de Korreweg was, was hij toen in goede gezondheid. De vraag is waar hij daarna is geweest. Hij droeg een groene jas, grijze trui en een spijkerbroek. Lees verder onder de foto.

Daarom is het van belang dat nu ook mensen in Groningen, en vooral de medewerkers van fietsenwinkels, zich herinneren of ze de heer Huter zijn tegengekomen. Wellicht is hij onderweg naar huis onwel geworden of in de war geraakt.

Tweede belangrijke waarneming

Vandaag wordt bekend, dat een tweede getuige heeft gemeld de heer Huter te hebben gezien aan de Osdijk tussen Onnen en het Zuidlaardermeer. Een dag na de vermissing, zondag 30 december, is hij tussen 15.00-16.00 uur gezien, lopend met de fiets aan de hand in de richting van het Zuidlaardermeer.

Dit betekent dat de heer Huter enerzijds zaterdag niet naar huis kon of wilde terugkeren en anderzijds dat hij de nacht goed was doorgekomen. Hoe hij dan aan de Osdijk terecht is gekomen blijft een raadsel.

Lees ook: https://www.harendekrant.nl/nieuws/update-13-januari-steeds-meer-mensen-zoeken-mee-naar-rob-huter-72-waar-is-de-rode-damesfiets/

Vragen
1. Wie heeft zijn donkerrode damesfiets (Batavus) met fietstassen gevonden?
2. Wie heeft de heer Huter gezien in de stad Groningen, bij fietswinkels of ergens tussen Groningen en Haren (wellicht reeds in het donker)?

Bel de politie: 0900-8844 of als u hem ziet: 112.

1 reactie

janus zegt:

dit verhaal begint bizarre trekjes te krijgen.

16 januari 2019 om 22:16

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.