De krant die je leest van A tot Z
Dinsdag 5 Maart, 2024

dinsdag 13 februari 2024

Nieuws:

Dilgtweg wordt 30 km-zone, belangstellenden gaven hun wensen door

Door: Redactie

De gemeente gaat met bewoners van de Dilgtweg te Haren in gesprek in aanloop naar een geplande herinrichting van deze weg.

Nu geldt een maximumsnelheid van 50 km/uur en dat wil de gemeente graag terugbrengen naar 30 km/uur. Bewoners wordt gevraagd om mee te denken met de maatregelen die hiervoor genomen gaan worden.

Woensdag waren buurtbewoners te gast in De Dilgt, waar een delegatie van de gemeente klaarstond om ideeën en suggesties in ontvangst te nemen. Tientallen buurtbewoners kwamen langs om aan te geven wat zij belangrijk vinden als de weg wordt gereconstrueerd.

3 reacties

Henk zegt:

De verkeerschaos in Haren wordt steeds groter.
Verkeer moet doorstromen op een normale manier en niet afgeremd worden…..
Dat worden weer 15 drempels erbij……..

inwonervanharen zegt:

Sorry maar 30 km zones zijn een wassen neus. Er word in heel Haren veel te hard gereden in de 30 km zones (50 km of harder) en de politie mag pas snelheid controles uitvoeren na toestemming van het Openbaar Ministerie en dat gebeurt pas als er eerst een ernstig ongeluk gebeurt. De enigste reden ook dat dit gebeurt is de uitrit aan de kerklaan kant.

Bert zegt:

We kunnen beter de auto laten staan. En dan gaan Fietsen of lopen. Maar waar betaal ik wegenbelasting voor. Voor die flauwekul van herindelingen?

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Ondervindt u overlast door uw buren?

Ga naar het Poll archief