De krant die je leest van A tot Z
Zondag 16 Juni, 2024

zaterdag 11 november 2023

Nieuws:

Dorpsavond in Glimmen op zaterdag 18 november

Door: Redactie

Dorpelingen in Glimmen organiseren op zaterdag 18 november een dorpsavond die bestaat uit drie bronnen van vermaak: toneel van de plaatselijke toneelgroep Glemmini, optreden van het Glimmense mannenkoor Mosterdpit en ten slotte muziek met DJ Haring. Het wordt een bonte avond. Aanvang: 20 uur, toegang gratis. Locatie: Dorpshuis De Groenenberg.

Info: Glemmini
Deze avond wordt geopend door de Glimmense toneelvereniging Glemmini. In september traden ze nog op tijdens het Festival Appelbergen. Nu studeren ze speciaal voor deze
gelegenheid de klucht “De 5 zussen” in. Wat dat brengt laat zich raden: hilariteit en vermaak!

Info: Mosterdpit
Als tweede kunt u genieten van een optreden van het inmiddels regionaal nog weer bekender geworden Glimmense mannenkoor Mosterdpit. Ook zij waren present op het Festival Appelbergen. De mannen zullen u verblijden met de mooiste liedjes uit hun repertoire.

Info: DJ HARING
Door de stroomstoring kwam DJ Haring vorig jaar mei niet aan bod. Deze keer gaat hij echt tot het gaatje met disco muziek uit de jaren ’70 en ’80. De in Glimmen woonachtige DJ Haring heeft jarenlang ervaring opgebouwd in het uitgaansleven van Groningen. Hij zal alle onvergetelijke hits uit de jaren 70 en 80 laten horen.

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Het wild-kort parkeren Rijksstraatweg in centrum stoort me niet.

Ga naar het Poll archief