De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 21 Juni, 2024

dinsdag 29 augustus 2023

Nieuws:

Fiets-check en gratis fietsspiegel op Seniorenmarkt vrijdag a.s. (en nog veel meer)

Door: Redactie

Voor de tweede keer (in deze vorm) vindt op vrijdag 1 september van 12.00-17.00 uur de Seniorenmarkt Haren plaats rond de Dorpskerk en op het Clockhuysplein. Senioren die actief willen blijven kunnen zich er laagdrempelig oriënteren op manieren om ‘in de running’ te blijven. Er is aandacht voor sportieve activiteiten, maar ook voor huisvesting. De organisatie is in handen van WIJ Haren, Huis voor de Sport, Ondernemend Haren en Jan van der Meulen.

Wat is er te doen?
Muziek. Dansen (stichting Clockhuysplein), Humanitas, Bewonersvereniging Hestia, Scootmobielwinkel Haren, Harense Sportvereniging HSV, gratis fietsspiegels bij ‘Doortrappen’, Old Stars Boksen, Bootcamp met Sterk & Vitaal, boccia en unicurl. Er is nog plaats voor aanbieders (aanmelden via harenhelptharen@gmail.com).

Fiets meenemen
Bezoekers van de Seniorenmarkt kunnen een gratis check laten uitvoeren op hun fiets. Dat gebeurt door de organisatie ‘Doortrappen’, die tevens gratis fietsspiegels aanbiedt.

 

Tijdens de Seniorenmarkt kunt u gratis gebruikmaken van ouderenvervoer. Reserveer uw plaats door te mailen aan harenhelptharen@gmail.com

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Een krant lees ik het liefst:

Ga naar het Poll archief