De krant die je leest van A tot Z
Zondag 16 Juni, 2024

donderdag 02 november 2023

Nieuws:

Getuigen gezocht van aanrijding Rijksstraatweg

Door: Redactie

Woensdag 1 november tegen 13.30 uur vond een aanrijding plaats op de kruising Dr. E.H. Ebelsweg-Rijksstraatweg-Holsteinslaan te Haren. Er bestaat enige onduidelijkheid over de toedracht en daarom doet één der betrokkenen deze oproep.

De aanrijding gebeurde toen een auto vanuit de Dr. E.H. Ebelsweg de Rijksstraatweg wilde oversteken en in de linkerflank werd geraakt door een auto die uit de richting Glimmen kwam. Wie zag het gebeuren?

Op de Rijksstraatweg kwamen meer auto’s aanrijden. En er was een fietser die zo schrok van de klap dat die viel op de Holsteinslaan. Getuigen worden verzocht een mail te sturen aan marjoleinsmid@home.nl

2 reacties

Martin zegt:

Schuldvraag niet zo moeilijk; Rijksstraatweg is een voorrangsweg

MooiDorpHaren zegt:

@Martin, klopt. Tenzij je getuigen hebt die verklaren dat de auto op de Rijksstraatweg eerst stopte, je uitgebreid gebarend voorrang gaf om vervolgens tegen je aan te rijden. Of de auto vanuit Glimmen eerst snelheid vermindert en knipperlicht rechtsaf aangeeft om de Ebelsweg op te draaien, om vervolgens alsnog rechtdoor te gaan. Met een beetje fantasie kan je nog wel een paar situaties bedenken om discussie over te voeren.

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.


Poll - uw mening telt

Het wild-kort parkeren Rijksstraatweg in centrum stoort me niet.

Ga naar het Poll archief