De krant die je leest van A tot Z
Zondag 5 december, 2021

maandag 21 december 2020

Nieuws:

Het moet eenvoudiger worden om te doneren aan Vrienden van ZINN

Door: Redactie

Met één muisklik geld doneren aan de Vrienden van ZINN: voor die glimlach en twinkelende ogen van bewoners en cliënten. Dat wil de Stichting Vrienden van ZINN bereiken.

“We willen ons duidelijker profileren”, zegt voorzitter Robert Berting van de Stichting Vrienden van ZINN. Het doel van de stichting is bekend: het leven van de bewoners en cliënten van ZINN extra glans te geven door (financieel) bij te dragen aan activiteiten. “Als je mensen warm wilt maken voor je doelstellingen, dan zul je zichtbaar moeten zijn. Daarom hebben we nu een eigen website, met niet alleen informatie over onze ambities en projecten, maar ook een doneerknop waarmee je direct een donatie kunt doen.” Neem vooral een kijkje op www.vriendenvanzinn.nl.

In het langjarige bestaan van de Stichting Vrienden van ZINN is de website een mooie mijlpaal die nieuwe inzichten markeert. Robert Berting: “Door de crisis kunnen we op dit moment niet zoveel doen op het gebied van concerten, activiteiten en beleving. We moeten onze aandacht nu meer richten op ‘spullen’. Dat klinkt misschien wat vreemd, laat ik het concreet maken. We zien de grote waarde in van Tovertafels en Qwiek Ups*. Die bezorgen de bewoners veel plezierige momenten, maar kosten erg veel geld. Daarom zijn we nu aan het sparen voor drie Tovertafels en drie Qwiek Ups. Het gaat om tienduizenden euro’s. Als we dit bedrag bij elkaar hebben gespaard, kunnen we in deze tijd op een andere manier een glimlach toveren op de gezichten van de bewoners en cliënten. Dat zou fantastisch zijn, want dat is waar we het voor doen: voor die glimlach en twinkelende ogen van bewoners en cliënten die genieten van dingen waar wij aan bijdragen.

*Tovertafels en Qwiek Ups zijn apparaten waarmee beelden worden geprojecteerd op tafels, muren en plafonds.

www.vriendenvanzinn.nl

Geen reacties

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.