De krant die je leest van A tot Z
Zaterdag 28 Mei, 2022

maandag 09 mei 2022

Nieuws:

Maandelijks spreekuur in Haren van start, initiatief van het CDA

Door: Redactie

De Groningse gemeenteraadsfractie van het CDA is komende woensdag in Haren voor het maandelijkse CDA-spreekuur. Aan de praattafel kan maandelijks onder het genot van een kop koffie met een CDA’er worden gesproken. Elke eerste woensdag van de maand zal één van de CDA-raadsleden aanschuiven, deze maand in Haren. Op 11 mei zijn Harenaren van harte welkom tussen 10.00 uur en 12.00 uur op het Haderaplein. Ook de Harense CDA-kandidaat Sander Kooi zal aanwezig zijn.

Fractievoorzitter Jalt de Haan: “Door middel van een maandelijks spreekuur hopen we het voor onze inwoners gemakkelijk te maken hun ideeën en zorgen met ons te delen. De lage opkomst tijdens de verkiezingen heeft des te meer benadrukt dat het essentieel is voor de lokale politiek om zichtbaar te zijn. Met ons spreekuur hopen we de politiek dichter bij de inwoners te brengen.’

De Groningse CDA fractie vindt het belangrijk dat er de komende periode wordt gewerkt aan een overheid die dichter bij haar burgers staat en luistert naar hun wensen, behoefte en ideeën. De afgelopen maanden heeft het CDA gezien dat de praattafel een mooi platform is om de burger een stem te geven. “Doormiddel van deze gesprekken horen wij als politiek problemen die gehoord moeten worden, deze problemen nemen wij mee in de komende vier jaar. Dit is voor ons de reden om hier mee door te gaan”, aldus fractievoorzitter Jalt de Haan.

2 reacties

JF. Bakker zegt:

Goed initiatief, nog liever spreekuur naar thema met verantwoordelijk wethouder. Bijvoorbeeld afvalstoffen beleid- en uitvoeringsplan.

9 mei 2022 om 16:27
rolf zegt:

Ik heb er weinig vertrouwen in. Als je bv ziet hoe de Gemeente omgaat met alle klachten over het rijden van auto’s door de bradetunnel!!

12 mei 2022 om 15:35

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.