De krant die je leest van A tot Z
Vrijdag 18 september, 2020

vrijdag 17 januari 2020

Nieuws:

Opmerkelijk geparkeerde auto nu tegen boom gezet

Door: Redactie

Een kleine grijze auto met een Duits kenteken (waarvan één plaat was verwijderd) stond al sinds december hinderlijk geparkeerd langs de Rijksstraatweg in Haren (tegenover De Gazonmaaier). Donderdagavond laat is deze auto op last van de politie afgevoerd.

Er kwam een melding dat de auto tegen een boom was gereden en achtergelaten. De alarmlichten brandden. Toen de politie ter plaatse kwam was er geen bestuurder of eigenaar te bekennen. Daarom is de auto nu afgesleept. Wat er achter deze merkwaardige gang van zaken zit is niet bekend.

De auto was passanten al eerder opgevallen en er was een melding aan de politie gedaan, die van de situatie op de hoogte bleek te zijn. De auto stond met één wiel nagenoeg op de rijbaan.

Foto: Raymond Meter 112Groningen/Haren de Krant

7 reacties

D zegt:

Deze auto staat er al een stuk langer dan december. En hij is gisteravond niet weggesleept. Vanmorgen stond deze er nog.
Er zijn meerdere meldingen gedaan vanaf december vorig jaar maar er wordt niks mee gedaan.zowel gemeente als politie niet. Bericht in de media helpt er niet bij. Mensen die zich vervelen hebben er weer een idee bij….eigenaar kijkt er waarschijnlijk niet meer naar om. Kunnen ze deze niet achterhalen?
Wat mij duidelijk lijkt is dat de auto nu in de belangstelling staat…

17 januari 2020 om 08:55
Koert de Vries zegt:

Nou, dat zijn dan wel stoere woorden van oom agent maar de auto staat er nog steeds…

Redactie zegt: Dat is opmerkelijk. Echter, het is mogelijk dat wij ter plaatse onjuiste informatie ontvingen of deze verkeerd hebben begrepen.

17 januari 2020 om 09:42
K zegt:

Jammer dat hier niets mee gedaan wordt.. Als deze auto nog langer blijft staan dan ben ik bang dat hij stukje bij beetje zal worden gesloopt, of zelfs een keer helemaal op de rijbaan zal worden geduwd. Met alle gevolgen van dien…

17 januari 2020 om 16:02
Bewoner rsw zegt:

Is het verboden om daar aan de Rijksstraatweg te parkeren? Lijkt me niet. Wel in het gras tegen een boom, niet op de straat.

17 januari 2020 om 19:24
Q zegt:

@Bewoner rsw. Als ik de foto bekijk is het bij de Esserberg in de buurt en daar geld wel degelijk een parkeerverbod ook in de berm. Staat duidelijk aangegeven. Deed men ook om het wild geparkeer rondom voetbal in de Esserberg te voorkomen

Redactie zregt: Het is niet bij De Esserberg, maar ten zuiden van Haren tegenover De Gazonmaaier.

23 januari 2020 om 14:21
S zegt:

Hallo,

De auto staat er nog steeds, maandag 6 mei reed ik er nog langs.

6 mei 2020 om 20:23
D zegt:

Auto is eindelijk weg. Hij heeft dus ruim 8 maanden als grofvuil langs de weg gestaan. Ben heel benieuwd wat er nou uiteindelijk mee is gebeurt. @ redactie kunnen jullie uitzoeken waarom dit alles zolang heeft geduurd?

5 juni 2020 om 20:45

Wilt u reageren?
Wij plaatsen alleen inhoudelijke reacties. Reacties met voornamelijk slogans en kreten worden niet gepubliceerd.